1) klepanie od prednej napravy pri prejazde drobnymi nerovnostami - skor ked auto "nadskoci" alebo sa trasie (tycky stabilizatora som dal vymenit a nepomohlo). Co by to mohlo byt? Gulove capy? Stabilizazor? Najazdene 126tis.
2) cvakanie/vrzganie soferovej sedacky - ked sa opriem, alebo staci ze jemne prenesiem vahu - vydava to cvakavy zvuk - na polohe sedaka a operadla nezalezi (sedacky su elektricke)
3) pri prejazde hrbolmi, ked sa auto trasie, vychadza spod strednej sedacky (druhy rad;)) zvuk ako keby sa tam nieco triaslo a buchalo o seba (kov-kov, resp plech-plech) - lezal som pri tom ale nic som nenasiel - pristup tam je mizerny:(
4) na Discu mi chybaju staticke svetla do zakruty - xenony (cele svetla) podla stitku asi nie su adaptivne

5) neviete ako zjemnit alebo vypnut led podsvietenie dveri (hlavne madlo) - to svetlo je moc ostre, je to "hola" ledka bez rozptylky, a rad by som to zjemnil - alebo nejaky trik - nalepit tam nejaky maly kruzok "matneho plexiskla?" - resp neda sa to aktivovat cez pocitac? Manual pise, ze sa to da nastavovat, ale v menu to nie je - neexistuje v BA a okoli nejaky profik na softove upravy cez diagnosticky pc?
A este drobnosti:
- do kabiny ste menili osvetlenie? Ledky a studena alebo neutralna biela su ok? Nie je s tym problem?
- stitok na nadrzi, ktory ma upozornuje, ze kazdych 1000km mam nieco robit s olejom/aditivom znamena co? V navode som sa nic nedocital (alebo som zle cital).
Verim, ze ma "neohejtujete" za taku sadu otazok. Som novy majitel a vela veci mi je nejasnych alebo mi chyba. Za akukolvek pomoc vopred dik.
M