Moderátor: Miky_CZ
Dobroš, vyzkoušímegibson píše:tak sa to nejako chovalo mne ked som mal prave uvolnenu srubu na panharde takze chod po vsetkych a dotahuj - panhard, ramena predne a zadne
Romania trip?gibson píše:tak sa to nejako chovalo mne ked som mal prave uvolnenu srubu na panharde takze chod po vsetkych a dotahuj - panhard, ramena predne a zadne
jo bracho!kubas píše:Romania trip?gibson píše:tak sa to nejako chovalo mne ked som mal prave uvolnenu srubu na panharde takze chod po vsetkych a dotahuj - panhard, ramena predne a zadne
Jj, mě stačilo vyměnit křížky. Mimochodem, čím ideálně mazat ty křížky aby déle vydržely?Land Jirka píše:popisované vibrace, když je auto pod plynem, většinou dělá kardan
zkontroloval bych ho i když je po repasi
podla mna by ti malo vazelinu vytlacat cez loziska na krizi - normalne to tlaci na vsetkych 4och a ked to robi len na 2och tak by ho trebalo vycistit alebo vymenit...Kusto píše:Není to k tématu vibrací ale když tu řešíte mazání křížů, mám dva lisi a oba při mazání tlačí vazelínu kolem maznice na křížích a jestli něco vleze dovnitř netuším. Na tisícihranu kardanu v pohodě. Mažu to tak pětkrád do roka a možná tam nic nejde. Jeden kříž co jsem měnil že umřel byl suchej a nechci je takto zabíjet,tak jak mažete?