Pohonné hmoty
Moderátor: Miky_CZ
- DjALF
- auto: Toyota LC 100
- Kontaktovat uživatele:
No jo ceny PHM to je hnus a bohuzel to tady nevyresime 

Discovery I 300TDI "Užovka" - lehka OFF kosmetika "už EX"
Toyota Land Cruiser 100 "želva"
http://www.djalf.cz/ http://sportrescue.cz/
Toyota Land Cruiser 100 "želva"
http://www.djalf.cz/ http://sportrescue.cz/
No a právě o tom to je. V USA chtěli nedávno zvednout cenu a v přepočtu na litry to bylo cca z 8 na 9 Kč za litr a v televizi dávali šoty, jak se celé USA chystají na generální stávku. No a to mají XXXL platy oproti CZ. Tady v česku je " boj" založen na větě: Co s tím nadělám, jezdit musím. Pán si dovolí je to, co mu krám povolí. (Viz spotřební daň atd.)DjALF píše:No jo ceny PHM to je hnus a bohuzel to tady nevyresime
- Jan Kucera
- Kontaktovat uživatele:
ja to vyresil tim ze kdyz jedu sam bez rodiny jezdim na motzorce-4 litry naturalu po praze/100 km a nestojim v kolonach.
At mi nekdo vysvetli,kdo má víc škol nez já- ze kdyz sem se ve skole ucil ze nafta je defakto odpad pri výrobě benzínu,stojí víc? kuwa
At mi nekdo vysvetli,kdo má víc škol nez já- ze kdyz sem se ve skole ucil ze nafta je defakto odpad pri výrobě benzínu,stojí víc? kuwa
"I pád na držku je pohyb dopředu"
Disco 3 Beru3ka aneb Dukovany na kolech - co na me dnes blikne za fail? :o)
Já ti to vysvětlím, aby majitelé benzínů byli zvýhodněni, když už jim jejich miláčci žerou vícJan Kucera píše:ja to vyresil tim ze kdyz jedu sam bez rodiny jezdim na motzorce-4 litry naturalu po praze/100 km a nestojim v kolonach.

Už tu nejsem, tak mě s fórem neotravujte!
- Jan Kucera
- Kontaktovat uživatele:
To me prijde ze jediny kdo sou zvýhodneni sou ty co sou u kohoutku s ropou.Jenze kdyz si spocitas kolik ti vyjde lístek na autobus pro 2 lidi + kočárek,nemluve o UK + bezdáci a smrad,tak stejne pojedes autem
"I pád na držku je pohyb dopředu"
Nechci tady zajiždět na jinou kolej, ale když se staráme o kdejakého trotla z Asie, (který až vyroste vyhodí tramvaj do luftu) a jiných "vyspělých" civilizací, neměli bychom se spíše postarat o naše lidi bez domova, místo nadávek, že smrdí a pod.? Si myslím, že málokdo by takový život vydržel žít.Jan Kucera píše:To me prijde ze jediny kdo sou zvýhodneni sou ty co sou u kohoutku s ropou.Jenze kdyz si spocitas kolik ti vyjde lístek na autobus pro 2 lidi + kočárek,nemluve o UK + bezdáci a smrad,tak stejne pojedes autem
Každý se může dostat do těžké životní situace... Já se pohybuji mezi lidmi, kteří dávají jiným práci. A je těžké sehnat dobré zaměstnance. Vždyť nezaměstnanost, kromě některých regionů u nás skoro neexistuje. Kdo chce dělat, dělá. Kdo se chce válet na ulici a smrdět, tak se válí.ALF píše:Jan Kucera píše: Nechci tady zajiždět na jinou kolej, ale když se staráme o kdejakého trotla z Asie, (který až vyroste vyhodí tramvaj do luftu) a jiných "vyspělých" civilizací, neměli bychom se spíše postarat o naše lidi bez domova, místo nadávek, že smrdí a pod.? Si myslím, že málokdo by takový život vydržel žít.
Disco mi zachránilo život
Každý se může dostat do těžké životní situace... Já se pohybuji mezi lidmi, kteří dávají jiným práci. A je těžké sehnat dobré zaměstnance. Vždyť nezaměstnanost, kromě některých regionů u nás skoro neexistuje. Kdo chce dělat, dělá. Kdo se chce válet na ulici a smrdět, tak se válí.[/quote]
Opravdu to nechci na tomto místě rozebírat, jen mne štve, že o uprchlíky je tato společnost schopna se Kvalitně postarat ( jídlo, ubytování atd. měsíšně nás všechny stojí jeden běženec cca 60 tis. kč) a o vlastní NE !!! To je jako kdybys vlastním děckám nedal najíst ale pro cizí měl. Třeba na lékařské operace posíláme pro iráčany a jiné cizince i letadla a naši občané musí žebrat v národních sbírkách o peníze, aby mohli nechat operovat dítě v zahraničí. Říká se tomu Bad Company a nemyslím zrovna kdysi slavnou hudební skupinu. Více reagovat nebudu, nechci měnit obsah tématu.
Opravdu to nechci na tomto místě rozebírat, jen mne štve, že o uprchlíky je tato společnost schopna se Kvalitně postarat ( jídlo, ubytování atd. měsíšně nás všechny stojí jeden běženec cca 60 tis. kč) a o vlastní NE !!! To je jako kdybys vlastním děckám nedal najíst ale pro cizí měl. Třeba na lékařské operace posíláme pro iráčany a jiné cizince i letadla a naši občané musí žebrat v národních sbírkách o peníze, aby mohli nechat operovat dítě v zahraničí. Říká se tomu Bad Company a nemyslím zrovna kdysi slavnou hudební skupinu. Více reagovat nebudu, nechci měnit obsah tématu.
A co kdyby si člověk koupil pár barelů pro vlastní potřebu v USA a nechal si je dovézt? Nebylo by to s náklady na dopravu nakonec levnější než kupovat u nás?ALF píše: No a právě o tom to je. V USA chtěli nedávno zvednout cenu a v přepočtu na litry to bylo cca z 8 na 9 Kč za litr ....
Discovery I, 300TDi, r.v.1997
to by tě ten benzín stál tak 50Kč/litrPavel C píše:A co kdyby si člověk koupil pár barelů pro vlastní potřebu v USA a nechal si je dovézt? Nebylo by to s náklady na dopravu nakonec levnější než kupovat u nás?ALF píše: No a právě o tom to je. V USA chtěli nedávno zvednout cenu a v přepočtu na litry to bylo cca z 8 na 9 Kč za litr ....

Pokud by sis to nedovezl na cerno, coz by te vyslo tak na polovinu ceny, tak by ti to 1) nikdo nedovolil 2) by to stalo jeste vic.Pavel C píše:A co kdyby si člověk koupil pár barelů pro vlastní potřebu v USA a nechal si je dovézt? Nebylo by to s náklady na dopravu nakonec levnější než kupovat u nás?ALF píše: No a právě o tom to je. V USA chtěli nedávno zvednout cenu a v přepočtu na litry to bylo cca z 8 na 9 Kč za litr ....
http://www.novinky.cz/clanek/140604-naf ... vneji.html
Range Rover 4.6 Mk II
- eliott
- tel.: +420608021838
- auto: několik
- Kontaktovat uživatele:
Jejda, to mi je nějaké povědoméKen píše:Normálka![]()
![]()
jede to
![]()

Zastoupení ALLMAKES 4x4, TERRAFIRMA 4x4, prodejce BRITPART, specializovaný servis, renovace a přestavby na přání.
konzultace +420608021838 --- E-SHOP s náhradními díly http://www.eliott.in --- email : landrover.eliott@gmail.com
konzultace +420608021838 --- E-SHOP s náhradními díly http://www.eliott.in --- email : landrover.eliott@gmail.com
- tel.: +420775196109
- auto: LR DII; Volvo XC90 -
- Kontaktovat uživatele:
Jasne, ale nebudu lhat sam sobe - tak daleko jsem se jeste nedostal...RudaK píše:Papír snese všechnodefault píše:auto je na firmu ucty za naftu a kniha jizd k dispozici ver nebo ne posledni dojezd na jednu nadrz je 1064km![]()
![]()
![]()
![]()
DiscoTRAKTOR II TD5 1999, MT, 2*sibr, 7mist, jenom jedna pritelkyne + Terezka
STC50134; STC50066; front facelift; EBC brakes;
Volvo XC90
Discovery 4 2002 HSE AT
tel. +420 775196109
STC50134; STC50066; front facelift; EBC brakes;
Volvo XC90
Discovery 4 2002 HSE AT
tel. +420 775196109