Disco I do 93 schéma elektroinstalace
Moderátor: Miky_CZ
Disco I do 93 schéma elektroinstalace
kluci nemůžu nikde na foru dohledat schému na první typy discošek 1
po opravě větráku topení mi zaleh centál a nemůžu ho rozchodit ani za boha
dík
po opravě větráku topení mi zaleh centál a nemůžu ho rozchodit ani za boha
dík
-
- tel.: 736769704
- auto: Discovery TD5,F2
Re: Disco I do 93 schéma elektroinstalace
Zdar měl bych to mít uložený někde v pc,ale nemůžu to najít,až dovalí moja tak se to pokusí najít.
- cyril
- tel.: iphone
- auto: D4,110,130,90,F2,107
Zkus tady...https://www.google.cz/search?q=discover ... p-nkeN8%3D já teď musím frčet pryč ale někde jsem to tam viděl když jsem hledal 90 Defíka.
Má to totiž riadiacu jednotku ... Často to odchadza idealne je to vyradiť .... Je na šoferovej strane na pravo
Odoslané z D6503 pomocou Tapatalku
Odoslané z D6503 pomocou Tapatalku
- forester
- tel.: +421 905 979 273
- auto: DI300Tdi ARO 240
Tak neviem o akú DI má ísť,ale jednotka diaľkového ovládania IMO a centrálu je zelená krabica pri spolujazdcových nohách vľavo.Vpravo je umiestnená na zadnej strane poistkovej skrine MFU.Keď si hrabal pri ventilátore tak sa ľahko mohlo stať,že si niečo pohýbal.
V jednoduchosti je krása.
na zadní straně pojistk.skříně nic není, jen dráty, je to jedna z prvních discošek 200tdi , bez klimy, bez abs
má to na levý straně pod volantem relé blinkrů, u spojk.pedálu další tři relátka a vpravo u spolujezdce taky tři, z toho je jedno na z. ostřikovač, jedno cyklovač a jedno žhavení, u spolujezdce nalevo pod palubkou je jen konektor toho větráku topení
všechny konektory pod palubkou jsem vyčistil,namazal i přihnul plíšky, tak nevím, zdechlo to už když jsem přístrojovku sundal a než jsem to dal dohromady musel jsem nabíjet baterku a to to jednou zamklo normálně centrálem, když to bylo na tý nabíječce a pak už ani ťuk
má to na levý straně pod volantem relé blinkrů, u spojk.pedálu další tři relátka a vpravo u spolujezdce taky tři, z toho je jedno na z. ostřikovač, jedno cyklovač a jedno žhavení, u spolujezdce nalevo pod palubkou je jen konektor toho větráku topení
všechny konektory pod palubkou jsem vyčistil,namazal i přihnul plíšky, tak nevím, zdechlo to už když jsem přístrojovku sundal a než jsem to dal dohromady musel jsem nabíjet baterku a to to jednou zamklo normálně centrálem, když to bylo na tý nabíječce a pak už ani ťuk
- forester
- tel.: +421 905 979 273
- auto: DI300Tdi ARO 240
Ta to ti nepomôžem. 200 nepoznám 

V jednoduchosti je krása.
- Hubert
- tel.: 724878985
- auto: D1 300 TDI, D3 TDV8
- Kontaktovat uživatele:
Elektriku 200 tdi 1989-1994 mám, ale má to 6MB tak to nejde sem vložit. Tak kam to poslat? Email?
Land Rover Discovery 300 Tdi, AUT, ABS, TC, +2", Front TrueTrack, Rear 100%ARB, D3 swap TDV8 3.6
Máte štěstí že jsem tady. Říkají o mě že jsem odborník. :-) Mám málo času, ale na výzvu se čas vždy najde.
Máte štěstí že jsem tady. Říkají o mě že jsem odborník. :-) Mám málo času, ale na výzvu se čas vždy najde.
Tak takto ... šparal som sa v aute a našiel som toto ... je to žial na ľavej strane ... na pravej strane som našiel nejaký neznámy modul ale nakoniec to nebolo ono .... aj ked som zistil že toto relé nebude asi original kedže tam nič od ladroveru nevidím .. nachádza sa to nad skupinou relé na lavej strane pri otváraní kapoty