Příspěvek
od sentinel » 24 led 2016 09:35
Mám podobný problém. Auto má zabudovaný digitálny panel ovládania kúrenia a klimatizácie. Na aute nie zabudované nezávislé kúrenie. Píšem to preto, lebo som LR DII mal už aj s mechanickým otočným ovládaním kúrenia, aj s nezávislým kúrením, aj bez klimatizácie. Do včera auto kúrilo super, vyhrialo teplotu na trenírkovú aj keď stálo na mieste, ale včera keď som s ním jazdil v Dúbravke, tak prestalo kúriť. Najprv som zacítil vôňu-smrad koreniny, niečo ako smrad elektroinštalácie, keď niečo vyskratujete. Myslel som si že je to z auta predo mnou. Ale potom prestalo auto kúriť a vtedy som si dal do kopy ten smrad a absenciu kúrenia. Panel ovládania kúrenia je riadne podsvietený, ovládače sa zdajú byť v poriadku, aj ventilátor hučí a tlačí prúd vzduchu. Len nefúka do kabíny teplý vzduch. Teplý vzduch začne fúkať až keď je auto v otáčkach pod záťažou. Ako náhle zastavím, idem na voľnobeh alebo dole kopcom tak auto prestane ohrievať vzduch. Pred touto poruchou kúrilo super, aj keď nebol zohriaty motor na prevádzkovú teplotu. Viete mi niekto poradiť? Stačí prepláchnuť ten radiátor, alebo treba riešiť panej ovládania kúrenia? Môžete to dať sem na plochu, alebo kľudne aj do súkromnej pošty. Ale verejne by to bolo vhodnejšie aj pre pomoc ostatným s podobným problém. ďakujem