Prave som sa stal stastnym majitelom Range roveru P38 2.5 DSE. Lenze kupil som ho s chybou automatickej prevodovky tak dufam ze mi dokazete pomoct

Problem je v tom ze nepreradi vtedy kedy ma cize kazdu rychlost vytoci do 3500ot. a viac a az potom preradi. do kopca to vobec nema tah, nedokaze si hodit tu spravnu rychlost a len preraduje medzi 2000ot az 3000ot a auto pomaly zastavuje.
Co je ale zaujimave ze automat radil uplne hladko az do kym neslo auto do servisu. Predchadzajucemu majitelovy praskla hlava tak auto dal do servisu. Hlavu vymenili, motor ide ma len odvtedy tam je tento problem s prevodovkou. Predchadzajuci majitel isiel este skusit ist do autorizovaneho servisu Range Rover kde mu zistili ze v prevodovke chyba cca 1 liter oleja. Olej doplnili ale nepomohlo to a autorizovany servis sa k tomu vyjadril tak ze karbon v prevodovke upchal niektore kanaliky takze samozreje odporucili novu prevodovku alebo preplach prevodovky.
Takze otazka znie. Stretli ste sa s podobnym problemom ? Je mozne ze chyba bude niekde inde, napriklad v niektorej RJ ?
Dakujem za kazdu radu