Ranga mám cca 7 mesiacov a nedám naň dopustiť, snažím sa ho dať do čo najviac povodného stavu, nakoľko sa mi toto auto vždy páčilo, tak som si ho zaobstaral za veľmi lacno, aby bolo na opravy

Mám tam motor 4.6 v8 r.v. 1999 zdá sa mi byť veľmi podobný so starým pontiakom :-D každopádne, motor som prevložkoval - prekrúžkoval a všetko čo k tomu patrí :-D spojazdnil EAS (hadice, zámky atd.) a vymenil olej v automate, predchádzajúci majiteľ mi k tomu dal vynovenú riadiacu jednotku (tu nepokazitelnú) a po zime ho čaká celolak.. inak 3 mesiace som štastne jazdil (jazdím aj teraz) no už cca mesiac na mňa svieti ABS a TC..
Čo je aj problém s ktorým potrebujem pomocť, a kedže moja uni diagnostika číta iba chyby motora a o nikom v okolí Žiliny neviem začínam upadať do zúfalstva

Abs som skúšal na tráve (jedna strana asvalt a druhá tráva) funguje na obe strany.. dokonca aj TC funguje ako má, takže očakám sporadickú chybu

Náhodou Link (ebay, amazon...) na ten špeciálny konektor na opravu LCD dyspleja na klimatizáciju? Alebo s tým už niekto inak vyšpekuloval?
Prípadne vie niekto o dákom vrakovisku? trebalo by mi zopár drobností, čo sa postrácalo za roky prevádzky..
Za rady a pomoc Ďakujem (odmením vás potom pivkom na najbližšom zraze)