Bolo to tým senzorom polohy škrtiacej..
ABS-ko sa samo opravilo
no naopak sa mi podvozok pokazil
Vyskakuje EAS chyba no autko mi nespadlo a čo je haluz, udržuje si výšku na predku :-D teda ho aj nafúkne.. no zadok je stále v rovnakej polohe..
Problém nastal 2 minutky na to ako pes mi ogrckal v predu koberček na strane spolujazdca... po rozobratí som zistil že sa tam tá smradľavá emulzia nedostala a stačilo iba očistiť koberček a poutierať okolo zvyšok - teda pravdepodobne to tým nebude.. najhoršie že sa to stalo na rovine na rovnej ceste..
Relatko v motorovom priestore som vymenil, poistka je OK... relatko na strane vodiča som vytiahol no v tedy auto začalo vypisovať max. 50km/h a divne blikali kontrolky výšok.. čiže pracuje a malo by byť ok.. kompresor sem tam zabzučí.. čiže štava tam je.. zajtra mám v pláne dať auto na zdvihák a kúknuť na výšky.. A tým sa moje možnosti končia, keďže stále mi chýba to správne náradie (diagnostika) budem vďačný za ďalšiu radu.. baterku som už odpájal na noc - nepomohlo
A keďže ďalší LR zraz najbližšie nieje, neviete o niekom kto má cestu okolo žiliny? alebo nemá/nepredá/nepožičia niekto ten kicker? prípadne kábel na ten vzduch ak mu už iba doma zavadzia, alebo ostal po exmachine?