hledal jsem na fóru a pár podobných vláken našel, ale ne stejné, tak mi zkuste říct svůj názor. Již v minulosti se mi stalo, že při normální jízdě (pomalu vesnicí) mi Diskoška začala krátce potrubovat, lidi se otáčeli, já krčil rameny... Rozdělal jsem knoflík troubení na volantu a bylo to tam trochu zkřiva, tak jsem si myslel, že to je tím. Na čas to přestalo.
No jenže.... minulý víkend v neděli v 6:10 ráno nás probudil nějakej debil, kterej dlouze troubil (řádově desítky vteřin). No a když to manželka nevydržela a vzteky vyskočila z postele a šla si to s tím debilem vyřídil jsem holt musel za ní, aby náhodou nedošlo k nějakému násilí a odhalil jsem, že ten deblil jsem já. Cestou jsem se omlouval sousedce, která v županu vrhala pohledy takové agrese, že jsem si ani nestih představovat jak to vypadá pod tím županem (páč je mladá a hezká..).
Nojo, ale já přiběhl k autu odemknu klíčem a ono nic, troubí dál, otevřu kapotu a troubí dál, drbu se na bradě a čumím na to co mám jako dělat a koukám na baterii, ale klíč jsem v pyžamu neměl. Naštěstí to pak samo přestalo, tak jsem nasedl a odjel na za baráky na pole, kdyby zase spustila, tak aby to nerušilo lidi...
paj jsem byl u MadToma a vyndali jsme ŘJ troubení, blikání a jinejch kravin, vyčistili ji a nasprejovali tím gelem izolantem, aby na ní vlhkost již nemohla. Navíc mi v nastavení MadTom deaktivoval co ohledně troubení šlo. To bylo minulý týden.
No a dnes v noci (cca 4:00) jsem v pyžamu běžel zase... Vyndal jsem relátko a tím klakson vyřadil úplně.
Co myslíte - někde prošvihnutej drát? Ale proč to samo od sebe začne ječet v noci, když je v klidu? A opakovaně... Kdyby to byla kuna, která to někde propojí, tak po prvním troubení zdrhne a je klid ne??
Pokud by to bylo pohybové čidlo, nebo i jiné čidlo, tak to přece musí přestat, když odemknu káru, ne?
PS: se sousedkou už se na sebe culíme - jako seznamovací metoda je to super...