Jacko: táto cenovka sa mi páči viac. A tak ako som povedal sám som zvedavý čo to je za čudo a či majú naozaj IP68 ako je o nich písané (čo teda ak je pravdivé tak sa o ne až tak báť nemusím podla toho čo píšeš o prachu a blate). Takže Bude to prekvapko pre nás všetkých

: Homologácia ma nejak moc netrápi. Žiarovky by bolo asi to posledné čo by mohlo pánov v uniformách na mojom aute trápiť už pri prvom pohlade a svetlá kupujem E-čkové niake nemecké vyrobené na Golf takže s tým som v klude.
MadTom: Už teraz jazdím "nelegálne" 100W žiarovky aj keď je to asi neporovnatelne iné keďže na pohlad rozdiel medzi halogénmi nerozozná nikto. Ako som napísal vyššie nejak sa homologáciou netrápim. Ja potrebujem svietiť a za predpokladu že po nastavení nebudem nikoho osvetlovať (teda aspoň nie do takej úrovne ako osvetlujú mňa všetci s tými automatickými svetlami ktoré zväčša svietia pánu Bohu do okien...) tak takto medzi nami si myslím že je všetko v poriadku z logického hladiska - aj keď som si vedomý že to na zákone nič nemení
Keď prídu tak budem merať všetko čo budem schopný a všetky údaje napíšem ktoré zistím. A trochu v duchu toho čo si napísal - ak to bude aspoň z časti odpovedať písaným parametrom tak to bude svietiť asi dvojnásobne ako hociktorý xenon nehovoriac o halogénoch. Teda ak by som z toho vymačkal aspoň 80% výkonu tak to bude stále dosť uspokojivé - ak budú samozrejme fungovať...
A sumár k tým cenám - číre svetlá chcem už dlho za ktoré som zaplatil necelých 50€ a tieto žiarovky sem putujú za niečo +- 30€ takže ak nebudú dobré kludne tam hodim späť halogény a môžem sa škriabať za uchom že pre... 30€. Toto všetko preto lebo som netušil o takej akú má Jacko a iba o maličko drahšiu
PS: parametre tých potvor sú uvadzané takto (ak by to niekoho zaujímalo nech môžme potom porovnávať aspoň to čo sa dá zmerať

)
COB LED headlight bulbs conversion H4
DC 9-30V
9600lm
80W
6000K
IP68
3,0A max
Material: aluminium alloy