Majú všetky 10drážkové nápravy iné unášače a zároveň väčšie kardanové kríže alebo sa zas iba prejavuje moje šťastie na totálneho exota? To že sú menšie viem kôli minuloročnej výmene (teraz ma to čaká zas

Hele staré RRC měli opravdu kardany s většími kříži a unašeče v diffech měli takový hrubý vícehran a ne ten tisícihran jako třeba na 300tdi. Ale bylo to podle věku.Macej píše:Také menšie OT.....
Majú všetky 10drážkové nápravy iné unášače a zároveň väčšie kardanové kríže alebo sa zas iba prejavuje moje šťastie na totálneho exota? To že sú menšie viem kôli minuloročnej výmene (teraz ma to čaká zas) keď mi najprv predali niake také ktoré boli menšie - kríž bol kratší. Tak ak o tom vie niekto viac prosím podelte sa o poznatky
... no teraz cez vikend som robil zadny kardan a premazal som vsetky 4 strany spolahlivo. Len som mal cely kardan na stole. Teraz uz iba ten pokus aplikovat na aute.MOPADŽI píše:Jak namazat všechny 4strany kříže, je problém.
... ano za nove ako inac.PavelU píše:Ale to jsi měnil kříže za nové, ne......aspoň podle mailu to tak vypadá.
Zatím poprvé a mám to asi 3 roky, nájezd za tu dobu kolem 35000km, 2x Rumunsko, občas voda že byl určitě celí kardan pod vodou, nějaké off akce v CZE. Jak dlouho ho tam měl majitel dřív nevím.. Je na něm teď všechno vyměněné, nedávám levné náhrady, na kardan se to nevyplatí, tak nějak zlatý střed cena kvalita. Jen mi dělá starost že sem měl trochu vymačkané uložení křížů na tom malém mezikuse co je mezi těma dvěma křížíMadTom píše:A jak často ty kříže měníš? Já bych to tam nechal, a maximálně při příští výměně křížů tam dal pořádné, s vidinou, že vydrží déle.