RR p38 predna naprava
RR p38 predna naprava
Ahoj dnes mi zacala cvrlikat zrejme nieco z prednej napravi. Je to nepravidelne pozeral som to len tak zbezne a videl som tam maly unik cez gufezo z poloosi. Dalej su badatelne mensie vybracie ale nie vzdy pri rychlejsiej jazde. Tiez sem tam nieco klepne. Najhorsie je ked sa ide po hrbolatom asfalte vybruje cely volant. Ak by vedel niekto na co sa zamerat dajte vediet diky
Re: RR p38 predna naprava
cvrlikat? 1. kardan 2. loziska
Range Rover Classic 3.9V8EFI, plus zopar drobnosti:)
Range Rover P38 2.5TDS
Range Rover P38 2.5TDS
myslis tie loziska co su v diferakoch? ak by sme mali nejaku schemu ktore mas na mysli potesilo by ma to 

tak huci kardanovy kriz na prednom kardane ......... ma niekto navod ako demontovat kardan od rozvodovky.....zavadzia tam priecka na prevodovku je na to nejaky trik? ci najednoduhsie je ju dat dole?
- Dex
- tel.: +420606945930
- auto: D2,D3,S3,RRC
Jaký trik, já to ted sundaval na zemi pod autem. Staci racna s vykyvnou tyčkou a klicuhlic píše:tak huci kardanovy kriz na prednom kardane ......... ma niekto navod ako demontovat kardan od rozvodovky.....zavadzia tam priecka na prevodovku je na to nejaky trik? ci najednoduhsie je ju dat dole?
Odesláno z mého VFD 900 pomocí Tapatalk
Pri rozvodovke je malo miesta, a je na to tak speci kluc ale uz je to dole.......