PS: pro rejpaly upozorňuji, že jsem ještě nestihnul stranově protočit kola a proto není vzorek po směru rotace!

Moderátor: Miky_CZ
Dopadlo to přesně jak jsme věděli, tedy musely se rozřezat a doufám, že mi je brzy zapraví člověk, který se živí svařováním hliníku a jinými specialitkami.Land Jirka píše:Ty seš ale rychlej. V neděli odvezeš a ve středu už na autě.
Jak to dopadlo na těch dveřích?
Bacha Pavle, celé to tkví v tom, že jsem po montáži podložek prachsprostě otočil ráfkyPavel C píše:Nádhera. Zepředu to auto teď vydadá krásně brutálněji. Ani se mi nechce věřit, že tam jsou jen 30 mm podložky. Skoro jako by byly 10 cm silné.
Kdybych někdy chtěl dát taky 30 mm podložky, tak asi bez lemů by to při křížení škrtalo, že?
Je fakt, že za trochu plastu je to darda, ale zase jsou ty lemy přesně udělané a hliník se tak snadno řeže, že je radost to montovat.Něco podobného jsem dříve montoval na svou Nivu, tam to bylo z laminátu a musel jsem ořezávat plechy skoro všude, abych to aspoň přibližně napasoval na blatníky.ALF píše:karel píše:Tak lemy jsou koupený v Paddocku za 165 liber
To Karel Tak mne napadlo, jestli by nestálo za úvahu udělat kopyta a vyrobit lemy z laminátu. Kluci z fóra by měli určitě zájem a cena by byla také příjemnější, než nějakých 5 tisíc. Jsem rád, že nejsem sám, který si cení kvalitu.