Nechci zakládat nové téma kvůli přehlednosti a dohledatelnosti...
Také se mi moje Discovery 1 nějak rozhodla obohatit život, a začala reznout.. Nyní zvažuji, zda nechat opravit vyvařením (sám nemám kde, u aut dělám administrativu záručních oprav, a rukama spíš stavební práce), nebo auto v aktuálním stavu prodat. Radši bych tedy první variantu. Když jsem před Vánoci (po výměně kloubu) mluvil s dvorním mechanikem kvůli možné opravě, nebyl by problém, ale jsem prý třetí v pořadí. Vzhledem k časové náročnosti by to bylo počítám nejspíš až koncem příštího roku, tak to zkouším tady, zda by se to dalo realizovat dříve. Pokud by mi někdo dokázal pomoci a měl odvahu se do toho pustit, nebo znal někoho, kdo se tím živí, nechť se ozve.. Pro představu: Jednalo by se nejspíš o výměnu obou prahů včetně napojení B-sloupků, zadní podběhy, začíná se loupat i podlaha v kufru, přední podběhy by měly jít zachránit. Předběžně mám rozpočet 40tis. Kč, strop, který bych akceptoval je max 60t Kč, což by skoro byla vozu v aktuálním stavu. Pochopitelně záleží na rozsahu zjištěného poškození, co se bude zachraňovat a co měnit. Tož jestli máte nějaký tip, sem s ním..