ak mu tu uz radite tak skuste komplet aj s negativami

Moderátor: Miky_CZ
Poslední příspěvek tohoto vlákna:Eriq400 píše: 19 úno 2018 15:27 A inak len pre zaujímavosť. Koľko by približne stála vymena motora +robota... do akej sumy sa dá dostať ? Disco 3 na náhradné diely som moc nevidel, takže asi niekde objednať motor![]()
XXX ma pravdu, nejvíc se boji co ho nemaji. Kdo se boji sere v sini!!! Tak sedte na prdeli doma a nemusite se bat ze nevratite. Jinak znamy ted delal hlavu na TD5 na D2 a s praci a se vsim co bylo potreba ho to stalo skoro kilo.!!! Tak vcem to je dražší D3 motor strasilciPetro píše: 19 úno 2018 14:43, pozri si aj tento link viewtopic.php?f=14&t=31653&hilit=statis ... nych+zavad su tam aj nejake ceny. Inak D3 sa mi paci, bohuzial ja nemam odvahu ci chut trpnut kdesi daleko ci ma to dovezie aj domov.
Ty si s D3 najezdil kolik KM? SJ 410 asi není LR?SJ410 píše: 19 úno 2018 21:19 V tom, že jen ten polomotor stojí 144tis.
Takže k tomu prace a spoustu dalsiho, takze
to vyjde na dve kila. A to je furt dvakrat tolik
co dal ten tvuj znamej za TD5. Ale to je uz e
pleveleni tutoho vlakna, ktery bylo zalozeny pro jinej ucel...
XLIFTER je absolutně nejlepší řešení, nad táhly ani neuvažujEriq400 píše: 21 úno 2018 18:58 Tak to je super. Mne prišlo auto zdvihnute na off road režime na moje potreby málo.![]()
A ten xlifter mi dnes úplne vylepšil náladu... proste parádamať auto stále o 5 cm hore a v off road režime to musí vyzerať brutálne...
Aký rozmer pneu potom mozem riešiť? 33?![]()