Podvozek a gumy
Podvozek a gumy
Zdravim panove odbornici, je mozne z prilozeneho obrazku odhadnout rozmery gum a zdvizeni podvozku tohohle krasavce? Diky za nazory!
- Mirko
- auto: RRC´s
- Kontaktovat uživatele:
Re: Podvozek a gumy
Tohohle dělali Španělé, kola jsou 235/70 R16 Cooper Discoverer a vzhledem k tomu bych řekl, že lift tam není žádný.
Mirko slusny, diky! Takze je vlastne ve standardu. Me vzdycky prisly standardni gumy malicky a tady vypadaji dobre.
Mirko, dost dobre 
pacient

pacient

Range Rover Classic 3.9V8EFI, plus zopar drobnosti:)
Range Rover P38 2.5TDS
Range Rover P38 2.5TDS
- Mirko
- Kontaktovat uživatele:

Rozdíl v optice u tohohle podle mě dělá ET disků nebo podložky. Dost to Classicovi (opticky) pomáhá, když kola nejsou utopené v blatnících.
-
- auto: RangeClassic 3.9 90'
A mas s tim Mirko zkušenost, myslím s podlozkama? Jde o to jestli jsou pro podvozek do určitých milimetru bezpečně, a od nějaké tloušťky prave naopak? Taky se mi RRC líbí víc, když ma kola vyřazené ven 

-
- tel.: 608 600 360
- auto: D2, Def 130
Sice nemám RRC ale D2 a tam mám 30mm tlusté podložky tady od Rosomáka a jsou super. Na zvednutém a těžkém autě, se stanem na střeše, se to pozitivně projevilo na stabilitě auta za jízdy.
Drobek - Discovery II TD5 pro ženu, Blufínek - Defender 130 TD5 na ježdění s dětma a mě zbyl už zase jenom Ford Mondeo
-
- auto: RangeClassic 3.9 90'
To zní dobre, a šířku gum jsi zanechal, nebo jsi dával i ty širší? Za kolik cca je Rosomak posila, nevíš?
Ale toto sú predsa klasické BF KM2!Mirko píše: 25 črc 2018 16:34 Tohohle dělali Španělé, kola jsou 235/70 R16 Cooper Discoverer a vzhledem k tomu bych řekl, že lift tam není žádný.

Cesta vedie tadiaľ, kadiaľ sa vydáš.
- Mirko
- Kontaktovat uživatele:
Psal jsem info k vozu od jeho tvurcu, ale po prostudovani fotky vidim, ze to pravda nebude. Snad bude sedet rozmer. S podlozkama zkusenosti nemam. Range mi vzdy pripravi jine starosti, nez abych mel cas se venovat takovym prkotinam 

Mam na RRC 55mm podlozky plus disky s velkym ET. Bezpecne to je, ale z pohladu namahania treba pocitat s tym, ze loziska a zvislaky viac trpia a treba ich castejsie kontrolovat/menit.Jirka Kroupa píše: 04 srp 2018 17:12 A mas s tim Mirko zkušenost, myslím s podlozkama? Jde o to jestli jsou pro podvozek do určitých milimetru bezpečně, a od nějaké tloušťky prave naopak? Taky se mi RRC líbí víc, když ma kola vyřazené ven![]()
A odporuccam dat podlozky na lepidlo na zavity.
Range Rover Classic 3.9V8EFI, plus zopar drobnosti:)
Range Rover P38 2.5TDS
Range Rover P38 2.5TDS
-
- tel.: 608 600 360
- auto: D2, Def 130
Tak pod to lepidlo na závity se podepisuju.
Na D2 mám gumy 235/85/R16 - na moje ježdění dostačující. S origo Al diskama a 30mm podložkama jsem si dovolil lehce zkrátit dorazy řízení, ale na rozdíl od Defendera, tady už mi víc nedovolí převodka řízení. Na zvedlém, vysokém a těžkém autě jsou poznat na boční stabilitě.
Na D2 mám gumy 235/85/R16 - na moje ježdění dostačující. S origo Al diskama a 30mm podložkama jsem si dovolil lehce zkrátit dorazy řízení, ale na rozdíl od Defendera, tady už mi víc nedovolí převodka řízení. Na zvedlém, vysokém a těžkém autě jsou poznat na boční stabilitě.
Drobek - Discovery II TD5 pro ženu, Blufínek - Defender 130 TD5 na ježdění s dětma a mě zbyl už zase jenom Ford Mondeo
- Mirko
- Kontaktovat uživatele:
Našel jsem ještě podrobné foto těch gum a opravdu jsou to 235/70 R16 - takže standardní výška (obvod je prakticky stejný jako u 205/80 R16)