asi je štípnuté lanko, zkusil bych ho asi zatížit kolem, přišlápnout a ještě trochu více vytočit, uvolnit ho směrem ven, když se ti kouslo při navíjení
Moderátor: Miky_CZ
Presne jak rikas. Zkusim to silou ve dvou zitra...ted uz se mi s tim nechtelo sr..xxx píše:aha, co nejde silou, jde ještě větší silou![]()
asi je štípnuté lanko, zkusil bych ho asi zatížit kolem, přišlápnout a ještě trochu více vytočit, uvolnit ho směrem ven, když se ti kouslo při navíjení
Tak to musí nádrž dolů. Žádný vypustak tam není. Jinak bych začal výměnou palivového filtru. A ten novy celý zalij nějakým dobrým aditivem do nafty. Hlavně nedavat suchý jinak budeš pěkně dlouho odvzdusnovat.Dobrák píše:Ahoj,
D3 2,7 mi občas spadne do nouzáku. Že je to problém na straně nafty víme, akorát jsem vypozoroval následující: Děje se to nejčastěji když natankuju premiovou naftu, nebo když je venku horko jako třeba teď. S autem jsem například najel 3tkm. a nespadlo to do nouzáku ani jednou a včera na 600 km asi 20x .... Bylo fakt vedro. Nejde podle toho nějak přesněji určit možná závada (například chladič nafty ) nebo to že ta nafta má jinou hustotu, když je teplo nebo tak něco ?Předpokládám, že na nádrži není něco jako výpustný šroub? Chtěl bych jí vyčistitit a vyšistit i podávací čerpadlo.
Codehunter píše: 01 srp 2018 09:56Tak to musí nádrž dolů. Žádný vypustak tam není. Jinak bych začal výměnou palivového filtru. A ten novy celý zalij nějakým dobrým aditivem do nafty. Hlavně nedavat suchý jinak budeš pěkně dlouho odvzdusnovat.Dobrák píše:Ahoj,
D3 2,7 mi občas spadne do nouzáku. Že je to problém na straně nafty víme, akorát jsem vypozoroval následující: Děje se to nejčastěji když natankuju premiovou naftu, nebo když je venku horko jako třeba teď. S autem jsem například najel 3tkm. a nespadlo to do nouzáku ani jednou a včera na 600 km asi 20x .... Bylo fakt vedro. Nejde podle toho nějak přesněji určit možná závada (například chladič nafty ) nebo to že ta nafta má jinou hustotu, když je teplo nebo tak něco ?Předpokládám, že na nádrži není něco jako výpustný šroub? Chtěl bych jí vyčistitit a vyšistit i podávací čerpadlo.
Odesláno z mého VFD 900 pomocí Tapatalk
Jo, dělají to ve slušných servisech na počkání a bez objednání. Ale aby ti řekli, jak na tom baterka je a jestli je třeba ji měnit, musíš ji nejdřív do plna nabít a až potom tam jet (aspoň tohle mi řekli, minulý týden, když jsem řešil to samé). Jinak jim zátěžák ukáže jen informaci o (ne)nabití baterky, ale nic víc ti neřeknou.
No správně by měli baterku do plna nabít a měřit záťěží druhý den. Jinak mi D3 když byla už hodně špatná baterka vypínala spotřebiče jako rádio atd páč je nepotřebuje k provozu vozu a hlásilo to chybu HDC tušímmarwak píše: 19 pro 2018 22:00Jo, dělají to ve slušných servisech na počkání a bez objednání. Ale aby ti řekli, jak na tom baterka je a jestli je třeba ji měnit, musíš ji nejdřív do plna nabít a až potom tam jet (aspoň tohle mi řekli, minulý týden, když jsem řešil to samé). Jinak jim zátěžák ukáže jen informaci o (ne)nabití baterky, ale nic víc ti neřeknou.