. .
Minule mi zůstal kus té kliky v ruce a bylo nemožné dveře otevřít, proto bych jí rád sehnal dřív, než udeří mrazy a ulomím jí následkem křehnutí materiálu

Moderátor: stan
Eliott: O tom už jsem uvažoval při první klice, ale nějak nebyl čas a chuť řešit to do zdárného konce, což v podstatě moc není ani teď, proto se shnáním po nějaké tady
myso87 píše: 17 zář 2019 15:11 to je jak titulka z bulvarneho platku. 300tdi praskla klika...uz zase. Normalne mi hrdlo zovrelo a zacal som zvazovat predaj Defenderu![]()
přesně tak,ten zamek se otevře při jemnem vyklonění,dej si do pořádku zámek a nedělej paniku na foru,kliko…….gibson píše: 17 zář 2019 13:32 v prvom rade riesis nasledok sle nie pricinu...
vymen rovno cely mechznizmus zatvarania dvery nech sa ti lahko otvaraju a klukcka nebude musiet dostavat tlakyv![]()
Tak chtěl jsem to tu trochu rozveselitMarty_LR píše: 17 zář 2019 18:24 Nechceš poupravit název téma? Pěkně ve mě hrklo. A půlce lidí přivodíš infarkt
Ps: sorry kliku nemam.
Děkuji jdu jí objednat je to tahle vid? To mi dělá. A dveře u spolujezdce berou až na samém konci a někdy otevřít nejdou, tak doladím ten plastík na táhle? Co je na klice....???Mirko píše: 19 zář 2019 22:29 Častá závada je zlomená pružinka v zámku. Projevuje se to tak, že pokud pozvedneš a podržíš "čudlík" zevnítř dveří, tak jdou otevřit, pokud ne, tak se malinko zatáhne a zámek je jakoby zamčený. Stačí vyměnit ty malé pružinky v zámcích - E-shopy je mají. Je to ale zejména vepředu opruz dostávat ty zámky ven.
Děkuji, objednal jsem podle toho linku co jsem dával tak snad bude pasovat do řidičovo zámku.Mirko píše: 19 zář 2019 22:58 Bacha jsou pružiny levé a pravé, já objednávám sady z ebayu. Na plastech nic nešteluj, všechny táhla jsou seřiditelné v zámku. Jsou tam závity, takže postupně přidáš pár otáček a zkusíš. Někdy je v háji vodící plast v zámku, to je pak na výměnu nebo domácí kreativitu.