vrcanie v motore,čira optika na freelander r.v.99
Moderátor: Safraporte
vrcanie v motore,čira optika na freelander r.v.99
Ahoj som tu 1.-krat, a zrejme budem toto forum navstevovat castejsie. -
zaujimave postrehy. ale k veci:
Mam free 2.0 Di, r.v.99, pri 1800 otackach a zaradenom vyssom prevodovom stupni mi rezonuje pri pridavani motor predtym to nerobilo. auto mam chipovane.
a este nevie niekto, kde by sa dala zohnat cira optika na Free- r.v.99?
zaujimave postrehy. ale k veci:
Mam free 2.0 Di, r.v.99, pri 1800 otackach a zaradenom vyssom prevodovom stupni mi rezonuje pri pridavani motor predtym to nerobilo. auto mam chipovane.
a este nevie niekto, kde by sa dala zohnat cira optika na Free- r.v.99?
Re: vrcanie v motore,čira optika na freelander r.v.99
Robi Ti to napriklad vtedy, ked mas zaradenu stvorku a na tachometri mas 40km/h? Alebo Ti to robi pri normalnom radeni pocas jazdy? Inak ja stale preradujem ked mam nad 2000 otacok, motor nemozes nechat "zdochynat".bajo433 píše:Mam free 2.0 Di, r.v.99, pri 1800 otackach a zaradenom vyssom prevodovom stupni mi rezonuje pri pridavani motor predtym to nerobilo. auto mam chipovane.
Znova otazka: Myslis svetla? Predne? Faceliftove? Taketo? http://cgi.ebay.co.uk/Land-Rover-Freela ... =72%3A1432bajo433 píše:a este nevie niekto, kde by sa dala zohnat cira optika na Free- r.v.99?
Len ci Ti budu pasovat.
Freelander 2.0 Di, rv. 1999, 5 dv.
Nie robi mi to pri zaradenej štvôrke ale to by trebalo pocut. Ja len ze to zacalo az teraz. po nacipovani motor tahal pekne aj od 1800 otacok. treraz to znie ako ventily. no neviem ja len ci niekto nevie ci to nie je nejaka blbost.
Ma 2.0.di filter odvetravania motora? nieco som tu cital na fore a neviem ci je to o td4 alebo Di.
A neviem najst pelovy filter.
Inac za tie svetla dik. Ved to vyzera, ze to bude pasovat na model 99.
Na ten novsi model su vykrojene, ci nie? No a este ako to vlastne kupit cez ebuy?
Na slovensku sa k nim asi nedostanem. foto ako to vyzera na aute asi nieje k dispozicii co?
Ma 2.0.di filter odvetravania motora? nieco som tu cital na fore a neviem ci je to o td4 alebo Di.
A neviem najst pelovy filter.
Inac za tie svetla dik. Ved to vyzera, ze to bude pasovat na model 99.
Na ten novsi model su vykrojene, ci nie? No a este ako to vlastne kupit cez ebuy?
Na slovensku sa k nim asi nedostanem. foto ako to vyzera na aute asi nieje k dispozicii co?
- jarin63-js
- tel.: 608504434
Čirá optika
Ahoj,záleží jestli chceš čirou optiku na vzhled auta nebo chceš aby to lépe svítilo.Mám taky r.v.99 a dal jsem tam žárovky s paticí H4 o svítivosti 4000 kelvinů.(pro srovnání,xenony maj 6000 kelvinů).Můžu říci,že svítěj nádherně bíle a klasické H4 se nemůžou rovnat.A např.oproti xenonům nesrovnatelně lacinější.Žárovky prodávaj v autobenexu a stojej okolo 300Kč.za 2ks.!!!Čus Jarda.