Ahoj. Už som to tu riešil. Zatekal mi šíber. A tak nešťastne že jedna odvodová hadička je proste v "A" stlpiku a niekde v strede je prerušená. Neviem ako ju vymeniť - pretože je vo vnútri a neviem ako to vymysleli - asi treba rozrezať A stlpik aby si sa k tomu dostal. Každopádne, ked začnem nalievať vodu na strešné okno, tak to pekne cez tú hadičku vyteká niekde v strede toho stlpika a rovno do prístrojovky. Takže keby som to neodhalil - asi ma tiež vytopí. No a ked som zistil že zo 4 odtokov mám dobrý iba jeden, tak som jednoducho zavrel šíber a prelepil ho čiernou páskou (mám čierne auto, takže to nevidno vôbec), no a ked niekto príde na to ako sa to dá opraviť, tak to opravím

.. Zatiaľ takto

No a šíber mám aj na druhom aute a použijem ho tak 2x do roka, takže to vôbec nejak neriešim. ALE opakujem - ak by niekto vedel ako to v tom A stlpiku dať do poriadku - tak sa rád poučim.
No ale ak myslíš odtoky čo sú pod čelným sklom - tak jeden je pri baterke a jeden na opačnej strane v podstate. Tú dieru by si mal zbadať.