Maxsel píše:Badus píše: 18 srp 2020 12:20
No jooooooo! Ale do D3 jsem to daval i s paletou [emoji1787][emoji1787][emoji1787]
Jestli to nebude tím, že LR se nesnažil postavit novou Discovery, ale Defendera... a do starého Dafa paleta taky nešla... Je zajímavý, že do Range nikdo palety neřeší... tak v čem je problém?
Nevím, proč na něm pořád někteří hledají něco, co tam ani být nemělo?
Tak to je zcela jednoduchy...Srovnavam to s D4, protoze se starym Defem to srovnavat prece nejde. Spoustu lidi muze stvat pouziti jmena Defender. Me ne...chapu to, ale to je asi jediny, co to ma se starym defem spolecnyho. Ano...muj nazor je, ze tenhle Def ma urvat zakazniky D3jek a 4ek. Proto jsem se na nej moc tesil a proto to srovnavam s temahle autama a ne Defem. A mas pravdu...s Rangem by to srovnat slo spis nez s Defem. Je to takovej neopunkovej Range (mozna hipsterskej jak rika kolega, ale ja nevim co znamena slovo hipsterskej).[emoji1787][emoji1787][emoji1787]
Ja uz to tu psal... to auto se mi libi. Je v nem skvely svezeni...naprosto skvely. Neuveritelne funkcni a pohodlny. Benzinovej motor v nem je podle me naprosto naprosto naprosto exkluzivni...odezva vsech elektronik, displeju apod je oproti D4 fakt jinde...podle me to je fakt dobry auto.
Ja jenom konstatuju, ze to auto proste nema nektery prvky, ktery pro me byly vzdy dulezity na cestovani...a to ja chci. Ten kufr je proste objektivne fakt malej - nejde o paletu. Je do nej zvlastne mensi pristup nez jsem zvyklej. V tom aute se neda spat. 165cm je malo i pro me a to jsem sakra Napoleon. Jsou to asi detaily... me ale proste dost mrzi...
Ja dokonce ani nerikam, ze si ho nekoupim...myslim si, ze nakonec k nemu stejne sklouznu.
...a pro urovnani hladiny testosteronu [emoji1787][emoji1787]v D3 jsem samozrejme tu paletu vezl pouze dvakrat v zivote a ani jsem nevedel, ze se tam vejde, nez to ve stavebninach klucina navrhnul. Me by to ani nenapadlo. [emoji6][emoji1787] a ze by tam sla fakt skvele dat, to taky neni pravda. Kor kdyz samozrejme doma jsem nemel tu jesterku, a vyndavalo se to fakt na hovno [emoji6]