300tdi jak sundat řemenici rozvodů z klikovky
Moderátor: Miky_CZ
300tdi jak sundat řemenici rozvodů z klikovky
Ahoj,
řeším na své 300tdi rozvody a je tam ten starší typ, kdy řemenice na klikovce nemá vedení. Chtěl bych jí vyměnit za novější typ s vedením a řeším, jak jí sundat z hřídele. Tak než sundám řemen a začnu s tím nějak verglit, nemáte někdo prosím šikovný tip, jak na to? Případně neměl by někdo (nejlépe v okolí Brna) za úplatu na půjčení patřičný stahovák a nejlépe i s klíčem na následné dotažení vnější řemenice?
Děkuji moc. Kuba.
řeším na své 300tdi rozvody a je tam ten starší typ, kdy řemenice na klikovce nemá vedení. Chtěl bych jí vyměnit za novější typ s vedením a řeším, jak jí sundat z hřídele. Tak než sundám řemen a začnu s tím nějak verglit, nemáte někdo prosím šikovný tip, jak na to? Případně neměl by někdo (nejlépe v okolí Brna) za úplatu na půjčení patřičný stahovák a nejlépe i s klíčem na následné dotažení vnější řemenice?
Děkuji moc. Kuba.
Re: 300tdi jak sundat řemenici rozvodů z klikovky
asi potrebujes toto ak som to spravne pochopil. stav ae veceer do Zabin vemu to do auta.
matoRe: 300tdi jak sundat řemenici rozvodů z klikovky
Super, prosim Tě, je ta nabídka nějak časově omezená? Tohle budu potřebovat, až budu dávat vše zase dokupy. Ještě nemám rozvodovou sadu a stahovák. Tak že bych se, až to bude aktuální, ozval? Děkuji.
- Hubert
- tel.: 724878985
- auto: D1 300 TDI, D3 TDV8
- Kontaktovat uživatele:
Dělal sem několikrát a většinou šla dolů celkem lehce i bez stahováku.
Land Rover Discovery 300 Tdi, AUT, ABS, TC, +2", Front TrueTrack, Rear 100%ARB, D3 swap TDV8 3.6
Máte štěstí že jsem tady. Říkají o mě že jsem odborník. :-) Mám málo času, ale na výzvu se čas vždy najde.
Máte štěstí že jsem tady. Říkají o mě že jsem odborník. :-) Mám málo času, ale na výzvu se čas vždy najde.
Lahvis píše: 01 čer 2021 21:51 Super, prosim Tě, je ta nabídka nějak časově omezená? Tohle budu potřebovat, až budu dávat vše zase dokupy. Ještě nemám rozvodovou sadu a stahovák. Tak že bych se, až to bude aktuální, ozval? Děkuji.

To zní jako moc dobrá zpráva! Děkuji.Hubert píše: 02 čer 2021 07:18 Dělal sem několikrát a většinou šla dolů celkem lehce i bez stahováku.
Super, děkuji moc! Pokud vše půjde podle plánu, tak bych se v příštím týdnu ozval.matooo píše: 02 čer 2021 07:48Lahvis píše: 01 čer 2021 21:51 Super, prosim Tě, je ta nabídka nějak časově omezená? Tohle budu potřebovat, až budu dávat vše zase dokupy. Ještě nemám rozvodovou sadu a stahovák. Tak že bych se, až to bude aktuální, ozval? Děkuji.tak predpokladam ze ten kluc do kosa nehodim takze to casovo obmedzene neni
![]()
Já když jsem koupil auto a Eliot mi dělal první servis tak řemenice byla na klice totálně přirezlá a dalo jim prej hodně práce jí sundat.l, takže bych na lehký průběh nespolejhal a radši se připravil na nejhorší. 

Deformační zóna Defendera je vozidlo stojící před ním.
- Hubert
- tel.: 724878985
- auto: D1 300 TDI, D3 TDV8
- Kontaktovat uživatele:
Jenže ty máš všechno komplikovanýmr-tomas píše: 03 čer 2021 12:12 Já když jsem koupil auto a Eliot mi dělal první servis tak řemenice byla na klice totálně přirezlá a dalo jim prej hodně práce jí sundat.l, takže bych na lehký průběh nespolejhal a radši se připravil na nejhorší.![]()

Land Rover Discovery 300 Tdi, AUT, ABS, TC, +2", Front TrueTrack, Rear 100%ARB, D3 swap TDV8 3.6
Tak potvrzuji, šlo to sundat úplně v pohodě.
Poslal jsem Ti mail ohledně toho klíče. Děkuji.matooo píše: 02 čer 2021 07:48Lahvis píše: 01 čer 2021 21:51 Super, prosim Tě, je ta nabídka nějak časově omezená? Tohle budu potřebovat, až budu dávat vše zase dokupy. Ještě nemám rozvodovou sadu a stahovák. Tak že bych se, až to bude aktuální, ozval? Děkuji.tak predpokladam ze ten kluc do kosa nehodim takze to casovo obmedzene neni
![]()