Moderátor: Miky_CZ
Jeep XJ je legenda, at se to líbí či nelíbí , a neni vůbec podstatný jestli je tam motor 4l, 2,5L benzín , či 2,5Td nebo třeba jiný.Hanys_a_Kaca píše: 08 kvě 2023 10:08 Tvl dát do jedné věty "ceněná legenda", "jeep" a "nafta", to by snad němělo projít bez povšimnutí ani na gentlemanském landrover foru, kde jsme k sobě navzájem velmi velmi ohleduplní - co to je proboha za píčovinu?
Jinak Zidonovi samozrejmě hezky džentlmensky závidím a přeju rychlý postup, já bych se do d1 nikdy nepustil, ale kdybych náhodou vyhrál v loterii a servisáci kolem mne neměli co dělat, todle bych si asi nechal líbit![]()
Jasně VM ne ,ale může to bejt klidně Jeep xj 4L-benzínek,zidon píše: 08 kvě 2023 14:13 Pekne se to tady rozjelo
No dalsi projekt asi nebude.... Natoz Jeep .....natoz s VM lodnim motorem.. budu rad,kdyz dotlacim do nejakyho slusnyho stavu spokojenosti tohle....zatim to jde dost pomalu a naklady jsou jaksi nasobne vetsi nez jsem puvodne planoval...
Ale tak je to asi vzdy...
Klempir ma hotovo tak ted se to bude spravovat,doupravovat a nastrojovat...pak bych to chtel hodit na znacky a pote podle financi nastrik Camel barvou....no uvidime...
Zavidet zatim fakt neni co![]()