Moderátor: Miky_CZ
mozem sa spytat na dovod tvojho subjektivneho nazoru? pokial opomenieme ze sa nieco replikuje resp. renovuje a tym padom by to nebolo origo....a ano tiez by mi blikala vystrazna kontrolka kebyze mam kupovat auto s raptorom už len z toho dôvodu, že tento prekryje a zamaskuje kazdy zadrhel.... ale inak sa mi to pozdava na terennych strojoch aj vizuálne aj prakticky aj ekonomickyjbizik píše: 27 led 2023 14:51No ja by som teda na to Raptor nikdy nedal!!!!zidon píše: 27 led 2023 13:58 Asi by taky sloneni to zadny slozity vzor..
Nojoo..vlastne..vono to je z alumiinia...to jsem blb![]()
![]()
Otras.
Jedna vec je ze ty s tym asi Hard offroad asi nikdy nebudes jazdit - ked to chces dat na Camel Trophy repliku, druha vec je ze Raptor CT auta nikdy nemali! Ja osobne Raptor neznasam( aj ked je akoze v terene odolnejsi, atd) - ak by som isiel kupovat v buducnosti suto a zistim ze ma Raptor, tak odchadzam.
Ak to mas robit na repliku, tak sa drz povodnych originalnych dizajnov, farieb, nalepiek, atd....![]()
![]()
Nech ta 200tdi teda vyzera pekne![]()
toto je veľmi rozporuplná veta, buď ideš do toho aby ti to robilo radosť, tým pádom si to spravíš podľa seba a okolité názory "po funuse" sú pre teba iba smog ... nestaviaš si auto predsa preto aby si niekomu niečo dodatočne dovysvetlovávalcyril píše: 27 led 2023 18:08 A i když je to "jen" replika, doporučuji postavit ji tak, ať tě to těší a nemusíš to auto pořád dokola někomu (a sobe) dovysvětlovat.
naprosty suhlasKyanid Sodný píše: 10 črc 2023 08:40 Vůbec bych neřešil Raptor /neraptor a podobný nepodstatnosti, či kraviny , který jen zdržují ,ale urychlil bych na plný obrátky všechny práce i s tím , že to v některých úkonech z toho důvodu poněkud vošulím (a budu se k tomu později muset nebo chtít vracet, aby to bylo perfékto) , Poněvadž a protože , pokud půjdou práce malým tempem, jako když sere a maluje
, tak se může snadno stát, že postupně vyprší elán a motivace apod. no prostě to přestane bavit,-jinými slovy -nebude čas
a dopadne to tak ,že auto bude na prodej jako nedokončený projekt.
![]()
No nic neobvyklého na světě, proto že nedokončených projektů na kterých už náhle není čas a který se pak víceméně pod cenou nabízejí k prodeji tu už bylo jak hnoje.
Za mě největší pravda.
Na palubke nemas co pokazit, par srobov a je von, vsetko si mozes fotit, oznacit ...tam nemas co posrat veruzidon píše: 13 črc 2023 14:50 Jo jasny...postupem casu![]()
Automekaniko....repraky hýr![]()
Ale jako kdyz jsem nerozebiral palubku,elektriku,nedelal rozvody tak se do toho nebudu montovat ...nejsem magor. To clovek udela chybu (drahou) jen jednou...![]()
A úplně vsichni si tady vsechno na autech snad taky nedelaji,ne?