Vytočit v pérárně se to určitě dá, ale není nad to koupit něco otestovaného, s dobrejma referencema.
Rozměry nejsou všechno, jde i o materiál, způsob tepelné úpravy a zatížení auta.
Invel v Plzni http://www.invelplus.cz/ jedna z nejvěčích péroven v Evropě se mimo jiné zabývá výrobou pružin do aut na zakázku.
Už se mi stalo, že pružiny na veterána dělali dvakrát a není to nic levného.
D90 vela uprav a k nim foto
- Land Jirka
- tel.: +420731913431
- auto: Land Rover
- Kontaktovat uživatele:
-
- tel.: +421 905 712 951
- auto: D3 2007 + D4 2012
Struny su nahodene, ale nezmeral som ich pred montazou. Vyska nenamontovanych strun je podla mna uplne nepodstatny udaj, ktory nehovori o ich tvrdosti, charakteristike s prevadzkovej vyske vobec nic. Ale pomeral som vselico mozne a dam to vsetko sem, len to chce trochu casu.low píše:Ivane pls omer to pred namontovanim, myslim, ze by se to melo nechat normlane vytocit v perarne pokud budou rozmery
Bronz LR Disco 4 TDV6 2012 - Mama's Street Fighter
Blue Evoque 2014 2.2
Blue Evoque 2014 2.2
... zdvojene tlmice maju Drahos, Erik a Kudrnac tak smeruj otazku aj na nich...MOPADŽI píše: ... jaký je tvůj názor na "zvojení" tlumičů, mimo snížení jízdního komfortu a naopak, zvýšení boční stability.

... s tymto nazorom sa stotoznujemjezbera ivan píše:
...Bocna stabilita na Defe je dobra a cim viac pomocok clovek ma aby sa neprekotil, tym viac mu odchadza obozretnost a skor sa prekoti.
... ja ho mam piaty rok a chystam obmenu za Cellular Dynamic (predlzene)... pruziny este neviem ale zrejme zatazove +2".MOPADŽI píše: ...Já mám zatím OME. Už to bude ale letos třetí rok, tak si myslím, že brzká obměna podvozku, mně nemine. Hledám také něco spíše expedičního charakteru, než "tvrdý" Off...
LR Defender Td5 110SW po "prestavbe" a pred "prestavbou".