Nazdárek, no vánoce jsem byl v jednom kole, ale nárazník půjde koncem týdne do zinku a pak ještě do laku. Naviják zatím řešit nebudu, protože mám pneu které si v terénu zatím poradíKRANG píše:Zdar Luboši, tak jak? Už je nárazník v laku a osazen navijákem??
Mimochodem, už se prodává i u nás: (..za cenu dvou)
http://www.britishcars.cz/shop/detaily.php?zid=201
Jo!!!! Jsem zapoměl napsat, že mi vyjde na 8500,-brudr píše:to je ale cenicka
Njn, jseš šikovnej, což já nejsem, tak jsem za něj dal dvanáct (i s dopravou). Alespoň nejsem blbej abych za něj dal třicet..Luboš M. píše:Jo!!!! Jsem zapoměl napsat, že mi vyjde na 4500,-brudr píše:to je ale cenicka
Luboš M. píše:Před nedávnem se mi líbil trubkovej nárazník co prodával Karel S., bohužel jsem nestihl našetřit a následně se velice rychle prodal. Rozhodl jsem se, že výroba bude to pravéJeště nejsem hotov, celková práce zatím cca 6 hodin a materiál za 1000,-
Ahoj Michale, na Defa by to asi nebyl problém ale záleží na typu.Michal Hojda píše:Luboš M. píše:Před nedávnem se mi líbil trubkovej nárazník co prodával Karel S., bohužel jsem nestihl našetřit a následně se velice rychle prodal. Rozhodl jsem se, že výroba bude to pravéJeště nejsem hotov, celková práce zatím cca 6 hodin a materiál za 1000,-
Ahoj všichni příznivci Defenderů. Jsem začátečník a potřebuji zjistit, kdo, nebo kde by mi udělali rám na přední nárazník, aby taky něco unesl. Díky za odpovědi, nejlépe na mail. Potřebuji dva kusy a jsem ochoten dát 8 tisíc za kus.
Michal Hojda píše:Luboš M. píše:Před nedávnem se mi líbil trubkovej nárazník co prodával Karel S., bohužel jsem nestihl našetřit a následně se velice rychle prodal. Rozhodl jsem se, že výroba bude to pravéJeště nejsem hotov, celková práce zatím cca 6 hodin a materiál za 1000,-
Ahoj všichni příznivci Defenderů. Jsem začátečník a potřebuji zjistit, kdo, nebo kde by mi udělali rám na přední nárazník, aby taky něco unesl. Díky za odpovědi, nejlépe na mail. Potřebuji dva kusy a jsem ochoten dát 8 tisíc za kus.
K Sehnání je ale ty cenyMichal Hojda píše:Ale to u nás k sehnání není, ne?MOPADŽI píše:Třeba toto:
Rudo to je jasný, jen Michalova otázka byla zda se u nás prodávají.RudaK píše:Luboši nestraš českýna cenama.![]()
Eliott nabídl lepší ceny.