Spojka TD5 podruhe
Spojka TD5 podruhe
... sice este ju nepotrebujem ale mam najazdenych bez par desiatok km 200tis a zrejme pride cas na vymenu tak sa chcem pripravit
... poprosim postrehy - napady - doporucenia - typy ( fakticky k teme )
... na co nezabudnut
... Def 110 TD5 rv.2004
... poprosim postrehy - napady - doporucenia - typy ( fakticky k teme )
... na co nezabudnut
... Def 110 TD5 rv.2004
LR Defender Td5 110SW po "prestavbe" a pred "prestavbou".
ahoj aku spojku - znacku - budes davat ? tiez som ju chcel menit a objednali mi ju v britparte a prisiel taky cudny kit - bez mena bez cisla , a to sa mi tam nechce davat .
. tel 0905532342 bratislavsky kraj mail info@atlascamper.sk
... no to este neviempatrik píše:ahoj aku spojku - znacku - budes davat ? tiez som ju chcel menit a objednali mi ju v britparte a prisiel taky cudny kit - bez mena bez cisla , a to sa mi tam nechce davat .
... mam pripravenu lamelu VALEO, pritlacak BRITPART + lozisko
... momentalne skumam kit od BRITPARTu Heavy-duty Britpart Clutch Kits DA2357 alebo DA2357HD
- MOPADŽI
- auto: Def,Def a Def+Disco
- Kontaktovat uživatele:
Dano, já bych zvážil ten "zesílený" jednohmotový setrvák.
Dvouhmotový, který je u Td5 standardem, je o možném problémku navíc.
Může se "rozlepit" tak, jako se to stalo mně v PL
U jednohmoťáku, je to vyloučené.
Dvouhmotový, který je u Td5 standardem, je o možném problémku navíc.
Může se "rozlepit" tak, jako se to stalo mně v PL

U jednohmoťáku, je to vyloučené.
Čas a Land Rover, nezastavíš... www.mopadzi4x4.eu
- MOPADŽI
- Kontaktovat uživatele:
Také tu páku, nabízejí zesílenou. Teď už vím proč...Koudy píše:Určitě bych vyměnil kluzné ložisko v klice a zkontroloval ovládací páku spojky...
Mě se ve 190. tis km rozpadlo pouzdro na které tlačí tyčka ze spojkového válečku a ta se pak protlačila dovnitř do té páky...
- Jenda
- tel.: 775 391 907
- auto: 110
...hosi ale ono tam ten dvouhmotak nedavaj jen tak z pleziru
Urcite bych se nad tim jestezamyslel,nez zacnete neco jen tak pro jistou zjednodusovat
Honza

Urcite bych se nad tim jestezamyslel,nez zacnete neco jen tak pro jistou zjednodusovat

Honza
It´s not broken, it´s british !
http://www.christophermccandless.info
- MOPADŽI
- Kontaktovat uživatele:
Koukni na British cars, stránky Mihaličky. Tam to je a stojí tuším 25 kolíkůJarys píše:Kde jsi sehnal ten jednohmovotý a za kolik? Šel by i na Discovery II TD5?

Ano davalMOPADŽI píše:Koukni na British cars, stránky Mihaličky. Tam to je a stojí tuším 25 kolíkůJarys píše:Kde jsi sehnal ten jednohmovotý a za kolik? Šel by i na Discovery II TD5?Už jsem to tu také někde dával, jako samostatné téma.
http://www.landroverforum.cz/forum/view ... 2&start=40
alebo BRITPART
- MOPADŽI
- Kontaktovat uživatele:
Honzo, jen se tím zvýší "rázy" do spojky (jako kdyby byla keramika), ale zvýší se tím spolehlivost, a to je to podstatné.Jenda píše:...hosi ale ono tam ten dvouhmotak nedavaj jen tak z pleziru![]()
Urcite bych se nad tim jestezamyslel,nez zacnete neco jen tak pro jistou zjednodusovat![]()
Honza
Jak jsem psal výše Jarysovi, je tu k tomu téma, kde se to již rozebíralo.
- MOPADŽI
- Kontaktovat uživatele:
Ty jsi rychlík DanoDanoDEF píše:Ano davalMOPADŽI píše: Koukni na British cars, stránky Mihaličky. Tam to je a stojí tuším 25 kolíkůUž jsem to tu také někde dával, jako samostatné téma.
http://www.landroverforum.cz/forum/view ... 2&start=40
alebo BRITPART

... myslim, ze ked mi povodna spojka s dvojhmotakom drzi a to mam na nej 200tis tak ak dam novy kit s dvojhmotakom tak nic neskazimMOPADŽI píše:Honzo, jen se tím zvýší "rázy" do spojky (jako kdyby byla keramika), ale zvýší se tím spolehlivost, a to je to podstatné.Jenda píše:...hosi ale ono tam ten dvouhmotak nedavaj jen tak z pleziru![]()
Urcite bych se nad tim jestezamyslel,nez zacnete neco jen tak pro jistou zjednodusovat![]()
Honza
Jak jsem psal výše Jarysovi, je tu k tomu téma, kde se to již rozebíralo.
- Přílohy
-
- 08022009768.jpg (31.46 KiB) Zobrazeno 11750 x
- Jenda
- tel.: 775 391 907
- auto: 110
...no ja si prave nejsem jisty jestli kdyz chce nekdo jezdit na dlouhe cesty je cesta ,,sportovni spojky"to prave.Td5ka je velmi choulostiva zalezitost a to ze nam odchazi spojky je vetsinou dano spusobem jakym s autem zachazime
Jestlize mi spojka vydrzi 200 tsc km,pri tom jak s autem radim,budu to povazovat za uspech
Honza

Jestlize mi spojka vydrzi 200 tsc km,pri tom jak s autem radim,budu to povazovat za uspech

Honza
It´s not broken, it´s british !
asi pred tyzdnom mi prisiel kit spojky z britpartu a na mekane a lamele nebolo ziadne identifikacne cislo tak som im to vratil a dnes mi prisiel komplet valeo kit- lamela ,mekano a aj lozisko . v na buducu stedu sa bude montovat . k tomu kitu britpart napisali za sa zhoduje s valeom a aj ho tak nauctovali ale porovnat sa to neda vobec - spracovanie .
a davas ten s dvojhmotakom ?patrik píše:asi pred tyzdnom mi prisiel kit spojky z britpartu a na mekane a lamele nebolo ziadne identifikacne cislo tak som im to vratil a dnes mi prisiel komplet valeo kit- lamela ,mekano a aj lozisko . v na buducu stedu sa bude montovat . k tomu kitu britpart napisali za sa zhoduje s valeom a aj ho tak nauctovali ale porovnat sa to neda vobec - spracovanie .
zotrvak nemenim- ak nebude treba . a ak ano tak tam dam to co tam ma byt. pti takychto veciach sa neoplati spekulovat . mam najazdene 236000km
Naposledy upravil(a) patrik dne 18 úno 2009 14:02, celkem upraveno 1 x.
no este stale nemam prevody tak je mi to jedno
uz stojim mesiac a mesiac este budem ale do tisovca stiham .

- eliott
- tel.: +420608021838
- auto: několik
- Kontaktovat uživatele:
No pevný setrvačník nelze srovnávat se sportovní spojkou. Odpruření torzních kmitů je v případě jednohmotového setrvačníku řešeno pružinami v lamele, ale není tak účinné, jako při použití jednohmotového setrvačníku. Jediné negativum při použití jednohmotového setrvačníku je chvění (slabé chrastění) z převodovky při neutrálu. Jinak spolehlivost rozhodně stoupne, resp. pravděpodobnost poruchy rapidně klesne. Nissan začal pro namáhané Navary a Pathfindery, kterým už podruhé odešla spojka dodávat také sadu s jednohmotovým setrvačníkem také.Jenda píše:...no ja si prave nejsem jisty jestli kdyz chce nekdo jezdit na dlouhe cesty je cesta ,,sportovni spojky"to prave.Td5ka je velmi choulostiva zalezitost a to ze nam odchazi spojky je vetsinou dano spusobem jakym s autem zachazime![]()
Jestlize mi spojka vydrzi 200 tsc km,pri tom jak s autem radim,budu to povazovat za uspech![]()
Honza
Pro případné zájemce, sada stojí 13000,- + DPH
Zastoupení ALLMAKES 4x4, TERRAFIRMA 4x4, prodejce BRITPART, specializovaný servis, renovace a přestavby na přání.
konzultace +420608021838 --- E-SHOP s náhradními díly http://www.eliott.in --- email : landrover.eliott@gmail.com
konzultace +420608021838 --- E-SHOP s náhradními díly http://www.eliott.in --- email : landrover.eliott@gmail.com