Som novy tu na fore ... a potreboval by som par rad. V prvom rade by som sa chcel dostat k manualu cyklov servisnych prehliadok a ukonov (119.000 km), aby som nieco nezabudol vymenit, namazat, dotiahnut, skontrolovat (co zvladnem urobim sam, co nie dam si to spravit asi v CR). Ak ho niekto mate ako dokument poslite mi ho emailom. Vopred vdaka.
1. Chcel by som vediet ci je mozne dodatocne dorobit HF telefonovanie, alebo je to problem a mam to nechat tak ... dost by mi to pomohlo.
2. Interier mam bledu kozu - ako ju vycistit (pripravkov je vela, no mnohe su na bledu kozku veeeelmi agresivne, o com som sa uz presvedcil

3. Cim cistite interiery - palubka dvere a tak (myslim si ze aj v pripade koz. interieru su dvere oblozene plast. latkou - imitaciou koze)
4. Aky olej pouzivate pri vymene ( viskozita by mala byt myslim 5W - 30, ale ide mi o vyrobcu mot. oleja)
5. Na co si mam dat pri prevadzke auta pozor, aby som nieco nedomrvil ... je to moj prvy automat ... a zatial som nadseny komfortom jazdy
Ak niektore moje otazky su "smiesne" ... sorry ... casom sa doskriabem aj ja do vyssieho levelu