Měl sem možnost se projet v Teranu a to podtim mělo itelkoler a motor se mi nedařilo ohřát

Ta chemie je horší než tlaková voda z venku, skoro vždy po aplikaci mi chladič začal téct...PavelU píše:Zajdi si do nějakých autodílů, nebo možná na benzince, prodávají se koncentráty určené přímo na čištění chladící soustavy. Já používám od LiquiMoly, nebo Cyclo...A vyčisti chladič i zvenku.
Patriku, pokud mu chemie k tomu určená ublíží, je čas ho vyměnit...eliott píše:Ta chemie je horší než tlaková voda z venku, skoro vždy po aplikaci mi chladič začal téct...PavelU píše:Zajdi si do nějakých autodílů, nebo možná na benzince, prodávají se koncentráty určené přímo na čištění chladící soustavy. Já používám od LiquiMoly, nebo Cyclo...A vyčisti chladič i zvenku.
Dělá mi to jako tobě i s novým chladičem a vodní pumpou. Teď je na řadě viskospojka.Jura píše:chladič by tam měl bejt novej a i tak vypadá
mě jen překvapuje jak rafika při jízdě do kopce letí nahoru
Pokud je chladič ucpaný kamenem je zbytečné čistit ho z venku...haasan píše:Já si myslím:.....zkontrolovat vrtuli myslím visco spojku nebo i el. pokud tam je (nevím která tam je asi obě) potom u těchto motorů se stávalo že se protáčela lopatka na vodní pumpě pokud ale na rovině chladí dobře asi to tím nebude a samozřejmě chladič ten bude asi už stářím přicpanej kamenem předpokládám že z venku je čistý
tím bych asi začal očistit ho z venku,díra v kapotě ti motor neuchladíjo a chemie je opravdu na hovno pokud je totiž ten chladič ucpanej tak se ta chemie k tomu místu nedostane páč tím směrem neproudí voda