Jak jste spokojený s Freelandrem
Moderátor: Safraporte
Jak jste spokojený s Freelandrem
Zdravim vás sem tu nováčkem
A rad bych se zeptal jak jste spokojený s tim to vozem v dieslu. Uvažuji o koupi a rad bych znal i nějaké rady na co si dat pozor při koupi atd. Děkuji

Re: Jak jste spokojený s Freelandrem
Ahoj. A máš na mysli I nebo II?!
Já osobně jsem moc spokojenej... jen to chce ještě trochu upravit
Já osobně jsem moc spokojenej... jen to chce ještě trochu upravit

Ex: Free II 2,2 TD4, Disco II 4,0 V8, Disco III 2,7 TDV6
Jj I na II nemam penízky
A jak pak jsi to ještě upravoval? A co udržba? Na co si mam dat tak pozor při koupi?

-
- tel.: 739634575
- auto: noLR
No já koupil Free 1 v úterý (2002 Td4). Spokojenost, ale kupoval jsem to s tím vědomím, že do toho ještě tak 20-30k nacpu. Zítra jedu pro repas visko a pak uvidím jak IRD
Motor při 168k km OK.
V práci mi to všichni oblézají a už další dva uvažují o koupi
Osobně jsem kontroloval visko podle rad tady z fora (ukecal jsem slevu) a pak to chce hlavně aktualní servisku (ta je podmínkou) - bez té bych auto nekoupil.
Rez u spodku neřeším pokud se netýká podlahy jako takové a kontrolovali jsme i nosné části kvůli případné opravě po nehodě. Pokud má tažné tak ještě pozor na spojku.
Uvidím časem, jak dobře-špatně jsem koupil. Ale vím, že značkou jsem neprohloupil

Osobně jsem kontroloval visko podle rad tady z fora (ukecal jsem slevu) a pak to chce hlavně aktualní servisku (ta je podmínkou) - bez té bych auto nekoupil.
Rez u spodku neřeším pokud se netýká podlahy jako takové a kontrolovali jsme i nosné části kvůli případné opravě po nehodě. Pokud má tažné tak ještě pozor na spojku.
Uvidím časem, jak dobře-špatně jsem koupil. Ale vím, že značkou jsem neprohloupil

neposlouchej monna (on má totiž k friťáku i helikopteru....viz.valašké kotary)kamencz píše:Jj I na II nemam penízkyA jak pak jsi to ještě upravoval? A co udržba? Na co si mam dat tak pozor při koupi?

Jj a jak poznam v jakem stavuje visko? A IRD?Safraporte píše:No já koupil Free 1 v úterý (2002 Td4). Spokojenost, ale kupoval jsem to s tím vědomím, že do toho ještě tak 20-30k nacpu. Zítra jedu pro repas visko a pak uvidím jak IRDMotor při 168k km OK.

will.26 píše:neposlouchej monna (on má totiž k friťáku i helikopteru....viz.valašké kotary)kamencz píše:Jj I na II nemam penízkyA jak pak jsi to ještě upravoval? A co udržba? Na co si mam dat tak pozor při koupi?
JJ až tak

-
na to mám parafrázi ,,hledej šmudlo"kamencz píše:Jj a jak poznam v jakem stavuje visko? A IRD?Takže když to má tažný tak muže byt i spatna spojka hm zajimavý takže davat bacha co se kupuje
Jinak je hezkej od terenu jak delanej

Prostě vše je tu na fóru popsáno ....
jasny no budu hledat

cus mam free a doporučim ti koupit 2004 r .v. a víš a ne jako ten kterýmu jsem zkrz to volal když jsem to kupoval tak jsem se zminoval o kardanech o převodovce tak mi řekl že je vše ok i když jsem mu řekl že to má oskakané gumy v zádu tak mi řekl že to jsou tlumiče atd . Jo ten kdo chce vydělavat peníze na dílech tak ti poví treba tohle. Nevim, vše mi zatajil nekupuj to a to myslím vážně
kup si nějakou jinou čtyřkolku a nebo jak jsem psal 04 a víš
a jeto trocu upravený 

Naposledy upravil(a) Dusan K dne 19 zář 2009 18:54, celkem upraveno 1 x.
- Sláma Karel
- tel.: +420608333403
- auto: to se mi sem nevejde
Dusan K píše:cus mam free a doporučim ti koupit 2004 r .v. a víš a ne jako ten čurák admin kterýmu jsem zkrz to volal když jsem to kupoval tak jsem se zminoval o kardanech o převodovce tak mi řekl že je vše ok i když jsem mu řekl že to má oskakané gumy v zádu tak mi řekl že to jsou tlumiče atd . je to kokot kterej chce vydělavat peníze na dílech nebo nevim vše mi zatajil nekupuj to a to myslím vážněkup si nějakou jinou čtyřkolku

Mimo jiné myslím a vlastní zkušenost mi říká, že jsi to s tím Adminem dost přehnal. Já se ho teda určitě zastanu. K

POUŽITÉ NÁHRADNÍ DÍLY NA VŠECHNY LAND ROVERY --- tel 608333403 --- email rangerover@volny.cz --- http://www.lrslama.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
28 let praxe
28 let praxe
JJ takze oporucujete koupit nad r.v. 2004
no tak na to nemam
. No uvidime procetl sem toho tady hodne a pokud to ma servisku tak je to od slusneho majitele tak by mohl byt OK. Nejspis pro nej pojedu do nemecka a podle vseho budu muset nekoho poprosit kdo tomu rozumi aby jel semnou aby poznal co a jak s tim je
ale jinak sem si ho zamiloval je to uzasny autíčko

¨když budeš mít dvojku tak tě bude mrzet každá větev,mám jedničku a jsem spokojen,velice mě překvapila na valaškých kotárech a myslím že nejenom mě ale i ostatní (neklan by ti mohl poreferovat)a co se týče oprav? tak určitě mít trochu štěstí a nezamilovat se na první pohled že?
jinač klasika-visko,silenbloky,trochu slabé brzdy ,trochu komplex když stojíš vedle rr nebo diskošky ale věř kluci jsou v poho a někdy tě i dokonce pozdraví
prostě musíš mít štěstí páč ja mám stařenku(98) a někdy co tady čtu co mají za problémy s mládšíma frečkama tak někdy koukám tož tak nějak(a největší pruser je že až si pořídíš jakekoliv LR tak už tě těžko uspokojí něco jiného)

No,mám FL II,necelý rok starýho ,najeto 42000 a chvěje se řízení. Zdá se mi to nějak brzy,tak v Ut jedu do servisu. Pak uvidím jaké mu dám ohodnocení. 

will.26 píše:¨když budeš mít dvojku tak tě bude mrzet každá větev,mám jedničku a jsem spokojen,velice mě překvapila na valaškých kotárech a myslím že nejenom mě ale i ostatní (neklan by ti mohl poreferovat)a co se týče oprav? tak určitě mít trochu štěstí a nezamilovat se na první pohled že?jinač klasika-visko,silenbloky,trochu slabé brzdy ,trochu komplex když stojíš vedle rr nebo diskošky ale věř kluci jsou v poho a někdy tě i dokonce pozdraví
prostě musíš mít štěstí páč ja mám stařenku(98) a někdy co tady čtu co mají za problémy s mládšíma frečkama tak někdy koukám tož tak nějak(a největší pruser je že až si pořídíš jakekoliv LR tak už tě těžko uspokojí něco jiného)
JJ tomu verim kdyz si poridim II ze jen tak do lesa nepojedu

co jim říkate? A jake výhody a nevýhody videte mezi 3 a 5 dveřovím.
Ktery z tech tri by byl lepší?
http://cze.autoscout24.com/home/index/d ... mdhsgszygd
http://cze.autoscout24.com/home/index/d ... egkbkjoo1o
http://cze.autoscout24.com/home/index/d ... bv21p4k1bb
Ktery z tech tri by byl lepší?
http://cze.autoscout24.com/home/index/d ... mdhsgszygd
http://cze.autoscout24.com/home/index/d ... egkbkjoo1o
http://cze.autoscout24.com/home/index/d ... bv21p4k1bb
I když koupíš auto, které je teď v pohodě, neznamená to, že ve stejné kondici bude za dalších pět tisíc kilometrů. Musíš si uvědomit, že kupuješ už dost staré vozidlo, u FL I je ta cena dneska už docela hodně nízko. Já investoval do oprav a nových dílů asi 90 tisíc, ale zase mám teď jistotu, že je tam všechno nové, a už se vlastně ani nemá co podělat
Jinak osobní zkušenost s FL: Jak píšeš jak dělané do terénu - tak to není ani náhodou (to si kup cokoliv jiného od LR, jenom ne free
) Je taky dost malé, hodně žere, servismenů znalých věci je pomálu. Ale zase jako vstup do světa LR dobrý a stejně časem přejdeš nejspíš na něco jinýho, jako o tom uvažuju po splacení FL já
Můj favorit je Disco III.

-
moc to řešíškamencz píše:JJ takze oporucujete koupit nad r.v. 2004![]()
no tak na to nemam
. No uvidime procetl sem toho tady hodne a pokud to ma servisku tak je to od slusneho majitele tak by mohl byt OK. Nejspis pro nej pojedu do nemecka a podle vseho budu muset nekoho poprosit kdo tomu rozumi aby jel semnou aby poznal co a jak s tim je
ale jinak sem si ho zamiloval je to uzasny autíčko
![]()
![]()

kup a uvidíš ...
a co se oprav týče, mno ... jak jsem to tak studoval, tak na Focuse mám dražší díly než na Freečko

Jóóó a IRD prý se nechá zgenerálkovat za hodně slušnou cenu, takže nech si stranou cca 20 000 na opravy

2 DušanK:
co hulíš za matroš? pošli vzorekcus mam free a doporučim ti koupit 2004 r .v. a víš a ne jako ten čurák admin kterýmu jsem zkrz to volal když jsem to kupoval tak jsem se zminoval o kardanech o převodovce tak mi řekl že je vše ok i když jsem mu řekl že to má oskakané gumy v zádu tak mi řekl že to jsou tlumiče atd . je to kokot kterej chce vydělavat peníze na dílech nebo nevim vše mi zatajil nekupuj to a to myslím vážněkup si nějakou jinou čtyřkolku