Jak jste spokojený s Freelandrem

Freelander I, II

Moderátor: Safraporte

Zpráva
Autor
Vaněk

Re: Jak jste spokojený s Freelandrem

#41 Příspěvek od Vaněk » 20 zář 2009 13:14

Dusan K píše:to je pako to víš že mám a nemyslím to zle ano byl jsem zde zaregistrován ,ale dlouho jsem tu nebyl nebyl čas a pak jsem zapoměl heslo čti pořádně :Pohoda:

Chlapečku , u tebe je hned každej ko...t , čur... a pako , je vidět , že jsi vyrostl někde ve stáji a nebo jsi psychycky hodně labilní . A nebo oboje . Jak se někdo nechová podle tebe ,tak jseš hned rozhozenej a ventiluješ si to nadáváním.

Jinak ta foto co jsi si dal do své dřívější registrace je pořízena v Třebíči v bazaru na výpadovce na Brno. Takže pokud teda tvrdíš , že jsi majitelem Free , tak sem nedávej bazarovou fotku.

Mno , a zapomenout heslo , když sem nabliješ něco mezi 50-80 příspěvky - tak s tím bych si zašel k lékaři. A vem to rovnou od psychiatra , psychologa a nezapomeň na neurologii.

P.S. S tím čtením a větnou skladbou bych si tě tipl tak na 4-5 obecnou. :mrgreen:

Oldman
Kontaktovat uživatele:

#42 Příspěvek od Oldman » 20 zář 2009 16:25

ale chlapci, toto mělo být vlákno o radách k free, a ne k tomu, jakého zvolit lékaře :)

Bad

#44 Příspěvek od Bad » 21 zář 2009 06:15

No, to byl nářez.Taky se mi ta slova nelíbí.Přenechme takový slovník našim osvíceným politikům.

favore

#45 Příspěvek od favore » 30 zář 2009 08:47

Kurňa,vy ste se rozjeli!Ale k tématu-Freečko 1,r.v. 99,benzín,mám ho dva roky a kromně výměny různejch utrhanejch silentbloků žádná závada.Asi jsem měl štěstí při koupi.Nechápu proč tady někdo říká že není do terénu.Čemu říkáte terén??Já sním jezdím po zoranejch polích,po lesích,v sobotu jsem s ním stahoval v lese dříví!Vím že se k němu někdy chovám jako dobytek ale co by jste ještě od osobního auta chtěli?A je pravda že když někdo koupí LR a zamiluje si ho,odpustí mu nejaké ty hříšky.To auto člověka trošku změní!
Snažím se žít tak,aby na mém pohřbu ještě i farář říkal:"Změřte mu tep,on si z nás určitě dělá prdel!"@"Průjem a Alzheimer je velmi nepříjemná kombinace. Utíkáš, a nevíš kam...."

Odpovědět