StavrosuStavros píše:znam i jine reseni, ale nikomu ani muk.Jirka asi tusi, jedno mu doma stoji.

Serie LJ .. jsem myslel Land Jirka

... a ty hned mas ty... asociace
StavrosuStavros píše:znam i jine reseni, ale nikomu ani muk.Jirka asi tusi, jedno mu doma stoji.
Tomcat je bomba, ale je to v podstatě stavba od základu nového auta s trubkovou karoserií potaženou laminátem a na to nebudu mít zkušenosti ani čas na experimentování.Luboš M. píše:Jirko fandím ti!!!!! A co takhle udělat Defíka Alá Tomcat? V8 benzín atd. Vždyť spoustu dobrých staveb už tady jezdí ale Tomcat ještě nee.
Ahoj,Land Jirka píše:Asi začnu stavět defíka jen tak pro radost a prezentaci své dílny.![]()
Právě dumám z čeho ho udělat
Bude to asi 90 truckcab, protože se mi líbí, ale je nejméně praktický.
Spaní bych vyřešil rozkládacím stanem na korbě a úložným prostorem pod ním, nebo terénním spacím přívěsem Mám víc aut, tak bych preferoval asi přívěs.
Ideální do terénu by byl rozvor 100, ale dá to dost práce.
Rozmýšlím jestli 200ku, nebo 300ku, možná i TD5.
U dvoukila mi připadá, že motor je v autě zastavěn níž a víc vzadu, než u tříkila a proto má níž těžiště a lepší rozložení hmotnosti mezi nápravama.
Nějaké nápady, nebo připomínky
eliott píše:Já se před měsícem pustil do něčeho podobného, ale bude to spíš víceúčelové auto na vožení všeho možného, proto to bude 110 truck cab. Motor jsem zvolil jednoznačně 200tdi, právě jsem si ho přivezl z AnglieA stavím ho jako RHD
DII běží paralelně v pozadíPavelU píše:eliott píše:Já se před měsícem pustil do něčeho podobného, ale bude to spíš víceúčelové auto na vožení všeho možného, proto to bude 110 truck cab. Motor jsem zvolil jednoznačně 200tdi, právě jsem si ho přivezl z AnglieA stavím ho jako RHD
A co všechno ještě stavíš, nedávno jsme se bavili, že budeš dělat DII, teď píšeš Def110...
![]()
PavelU píše:Na dřevo si postav toto, mě by se to hooodně líbilo před chalupou....![]()
http://landroverforum.klape.cz/forum/vi ... 572#p67572
PavelU píše:eliott píše:Já se před měsícem pustil do něčeho podobného, ale bude to spíš víceúčelové auto na vožení všeho možného, proto to bude 110 truck cab. Motor jsem zvolil jednoznačně 200tdi, právě jsem si ho přivezl z AnglieA stavím ho jako RHD
A co všechno ještě stavíš, nedávno jsme se bavili, že budeš dělat DII, teď píšeš Def110...
![]()