...vlastně ještě mám - někde pohřbený...

Moderátor: Miky_CZ

- ježíšek přišel trochu dřív a s přispěním Stanových sání mi od Patrika dovezl přední pružiny Ironman4x4 +40mm, takže se bude zvedat.
 - ježíšek přišel trochu dřív a s přispěním Stanových sání mi od Patrika dovezl přední pružiny Ironman4x4 +40mm, takže se bude zvedat.   V mezidobí jsem auto poslal na test tlumičů a už mají to nejlepší za sebou, takže mýněma během jednoho roku by mě nejspíš stejně čekala.
  V mezidobí jsem auto poslal na test tlumičů a už mají to nejlepší za sebou, takže mýněma během jednoho roku by mě nejspíš stejně čekala.  . Nároky moc velký nemám, autem stejně většinou jezdí žena. Předpokládám, že dopředu půjde časem ještě naviják.
 . Nároky moc velký nemám, autem stejně většinou jezdí žena. Předpokládám, že dopředu půjde časem ještě naviják.

- když máš skladem
 - když máš skladem   . Pokud nepřijde nějaká další informace, tak se po nbovém roce ozvu a domluvíme se na osobní návštěvě.
 . Pokud nepřijde nějaká další informace, tak se po nbovém roce ozvu a domluvíme se na osobní návštěvě.  
 Konkrétně třeba OME a další australské tlumiče jsou údajně nepoužitelné...
  Konkrétně třeba OME a další australské tlumiče jsou údajně nepoužitelné... 

). A potom praktické info z jízdy - bylo to vzadu jak na lodi, tak to vzadu zvedli ještě o 10cm a je to OK. To je ale detail.
 ). A potom praktické info z jízdy - bylo to vzadu jak na lodi, tak to vzadu zvedli ještě o 10cm a je to OK. To je ale detail.

Takže jsem začal hledat z druhé strany - od výrobců tlumičů - tj. co vlastně existuje a to je snad ještě horší. Když už napíšou že je to na D2, dozadu a k měchům, tak se zase maximálně dozvím, že jsou heavy duty, nebo jinou podobnou krákotinu, ale o tom, jestli jsou delší nic.
 Takže jsem začal hledat z druhé strany - od výrobců tlumičů - tj. co vlastně existuje a to je snad ještě horší. Když už napíšou že je to na D2, dozadu a k měchům, tak se zase maximálně dozvím, že jsou heavy duty, nebo jinou podobnou krákotinu, ale o tom, jestli jsou delší nic.   

Jestli budeš chtít kontakt na někoho se zvedlou DII, dej vědět.MadTom píše: Nebo najdu někoho, kdo to má na autě a udělám to podle něj.

a v kolik obědváš abych ten telefonát neprošvihl
  a v kolik obědváš abych ten telefonát neprošvihl