Ruční brzda
Moderátor: Miky_CZ
- tel.: +420775196109
- auto: LR DII; Volvo XC90 -
- Kontaktovat uživatele:
Ruční brzda
Tak nějak mi přestala brzdit ruční brzda. Kam se mám podívat?
DiscoTRAKTOR II TD5 1999, MT, 2*sibr, 7mist, jenom jedna pritelkyne + Terezka
STC50134; STC50066; front facelift; EBC brakes;
Volvo XC90
Discovery 4 2002 HSE AT
tel. +420 775196109
STC50134; STC50066; front facelift; EBC brakes;
Volvo XC90
Discovery 4 2002 HSE AT
tel. +420 775196109
...skontrolovat ci sa do budna nedostava olej z reducky...moze byt poskodeny simeringAdmin píše:Za redučkou je takový buben, tam je ruční brzda. Sundat kardan, sundat buben a podívat se proč ti nebrzdí. Pokud je vše vpořádku, tak potom může být problém v lanku nebo páce ruční brzdy.
...alebo skusit dostavit excenter...
LR Defender Td5 110SW po "prestavbe" a pred "prestavbou".
- zbynek
- tel.: 724258113
- auto: DII 99
- Kontaktovat uživatele:
Hmm ručka..., pořád se mi hřeje páka ruční brzdy. Zkoumal jsem zda se také hřeje buben, ale ten je úplně studej. Nejspíš tam musí docházet k nějakému tření, ale asi jenom na tom lanku, protože to je doslova vařicí a buben je ledovej. Myslím že mě čekají výdaje v podobě servisu, snad by to mohli zmáknout neautorizovaní fachmani. Když říkáte že je to hračka.
Všechno má svůj čas........
- zbynek
- tel.: 724258113
- auto: DII 99
- Kontaktovat uživatele:
Ty Potapěč, to jsou uklidňující slova, taky mne to napadlo, ale opravdu, když sáhnu ze spoda páky na to lanko, tak je teplé že na něm neudržím ruku.
A ještě něco, netušíte někdo jak se sundavá madlo páky ručky, nepříjemně mi drčí ten čudlík na páce, asi je tam něco vymačkáno a celé se to klepe.
Řeknu Vám okolo 2500 otáček je to k posr....
A ještě něco, netušíte někdo jak se sundavá madlo páky ručky, nepříjemně mi drčí ten čudlík na páce, asi je tam něco vymačkáno a celé se to klepe.
Všechno má svůj čas........
- Miloš II
- tel.: سوني اريكسون
- auto: لاند روفر ديسكفري 2
- Kontaktovat uživatele:
Musíš sundat celej ten středovej panel jak je ruční brzda. Miloš IIzbynek píše:Ty Potapěč, to jsou uklidňující slova, taky mne to napadlo, ale opravdu, když sáhnu ze spoda páky na to lanko, tak je teplé že na něm neudržím ruku.
Kgalagadi Transfrontier Park,Central Kalahari Game Reserve,Hurungwe Safari Area,Charara Safari Area,Mana Pools National Park,Chizarira National Park,Namib-Naukluft National Park,Lower Zambezi National Park
To madlo samo o sobě by mělo jít stáhnout, ale de to ztuha,Miloš II píše:Musíš sundat celej ten středovej panel jak je ruční brzda. Miloš IIzbynek píše:Ty Potapěč, to jsou uklidňující slova, taky mne to napadlo, ale opravdu, když sáhnu ze spoda páky na to lanko, tak je teplé že na něm neudržím ruku.

Naposledy upravil(a) Potapěč dne 10 kvě 2007 12:20, celkem upraveno 1 x.
- Miloš II
- Kontaktovat uživatele:
No a když tam budeš nevím jestli tam máš "Dif lock" tak si to ochytáš. Miloš IIzbynek píše:Ty Miloš II. Rád bych sundal jen to gumové madlo, ale ono drží jak bejk, mam pocit že je tam nějak nalisované. Asi máš pravdu lepší bude sundat celou páku a potom se uvidí.
To mam ale nicotné problémy, když slyším s čím se potykají ostatní.
Blbá páka
Kgalagadi Transfrontier Park,Central Kalahari Game Reserve,Hurungwe Safari Area,Charara Safari Area,Mana Pools National Park,Chizarira National Park,Namib-Naukluft National Park,Lower Zambezi National Park
-
- auto: LR D4
- Kontaktovat uživatele:
Pozor, ja myslim, ze rucni brzda se kvuli vymene madla nesundava. Ty se musis dostat zespodu pod tu kamasi, ten prevlek jakoby hodit pres hlavu paky rucni brzdy a tam to uvidis. Ja ji nikdy dolu nedaval, ale potvrzuji, ze s ni je veskera prace rasovina. Tim spis, ze ja mam zepredu proti el.zasuvce zamek bezpecnostniho zarizeni. A to se pak toci. Tobe bude stacit povolit dva srouby v operce mezi sedadly.
Standa

- Miloš II
- Kontaktovat uživatele:
Myslím si, že ji bude muset vytáhnot ven tj. ten čep s pojstkou, aby se dostal k té aretaci tomu tlačítku co tě uvolní ruční brzdu. Miloš IIdiscover píše:Pozor, ja myslim, ze rucni brzda se kvuli vymene madla nesundava. Ty se musis dostat zespodu pod tu kamasi, ten prevlek jakoby hodit pres hlavu paky rucni brzdy a tam to uvidis. Ja ji nikdy dolu nedaval, ale potvrzuji, ze s ni je veskera prace rasovina. Tim spis, ze ja mam zepredu proti el.zasuvce zamek bezpecnostniho zarizeni. A to se pak toci. Tobe bude stacit povolit dva srouby v operce mezi sedadly.![]()
![]()
Standa