pokukuji po tomhle autě ve výbavě TDV6 HSE (tzn. nový PSA motor 3.0, 180KW). Jelikož je MY2010 modelová verze po faceliftu, čekám, že bude zbaven veškerých dětských nemocí, ale rád bych se u vás informoval případně toho, co mne čeká. Četl jsem o předním diferenciálu, což určitě není sranda vzhledem k tomu, že je to úplně nové auto. Sice by byl měněn v rámci záruky, ale kdo by chtěl zůstat viset kdovíkde.
Auto bude kupované v cizině - buď loňská nebo letošní skladovka. Hádám, že minimálně do nějakých 100k km mne nic čekat nebude? Servis bude u autorizovaného dealera, který, jak doufám, už napravil svou pověst. Má LR celoevropskou záruku?
Poměr cestování je asi 70% silnice prvních a druhých tříd a 30% těžší terén (rozuměj lesní cesta k chalupě, kudy projede jen lakatoš).
Je mi jasné, že na fórech lidé řeší spíš problémy a málo lidí auta chválí, ale je tu někdo, kdo tuhle verzi má? Nebo verzi těsně před faceliftem?
Na konec bych se jako bombónek rád zeptal na 5.0 SC. Tenhle motor je úplně nový nebo jde o nějakou konstrukční evoluci? Jaká je šance, že bude "chybový" narozdíl od turbodieselu? Zajímá mne to pouze informativně, ačkoliv bych do něj moc rád šel