Disco 3 transmission fault -neví někdo co by to mohlo být???

Discovery I, II, III

Moderátor: Miky_CZ

Odpovědět
Zpráva
Autor
romski
auto: def 110/td5

Disco 3 transmission fault -neví někdo co by to mohlo být???

#1 Příspěvek od romski » 20 pro 2008 13:48

Zdravím všechny a opět jsem tu s problémem . Když v terénu přepnu do režimu low , přepnu třeba na mud and ruts, tak po krátké době cca 5 minut začne stavové hlášení transmission fault stop with care . Systém popadá a musím zapnout a vypnout zapalování a znovu vše nastavit . A opět stejný problém po 5 minutách se opakuje. Hlášení samozřejmě vím co znamená, že by zase nějaký čidlo ??? Nestalo se to někomu?? V normálním režimu funguje vše normálně . V podstatě si myslím , že problém vzniká pouze při low režimu. Díky všem za radu . romski.
Naposledy upravil(a) romski dne 11 pro 2009 17:52, celkem upraveno 1 x.

Miloš II
tel.: سوني اريكسون
auto: لاند روفر ديسكفري 2
Kontaktovat uživatele:

LOW

#2 Příspěvek od Miloš II » 20 pro 2008 17:05

:lol: No jediný kdo je tu v režimu LOW je tu jenom LOW :idea: :lol: Ale jinak s tím čudlíkem na přehazování Windowsů v terainu má skušenost RudaD3 :wink: MilošII
Kgalagadi Transfrontier Park,Central Kalahari Game Reserve,Hurungwe Safari Area,Charara Safari Area,Mana Pools National Park,Chizarira National Park,Namib-Naukluft National Park,Lower Zambezi National Park

RudaK
tel.: SONY Xperia Z3
auto: D III + D 1

Re: LOW

#3 Příspěvek od RudaK » 20 pro 2008 19:40

Miloš II píše::lol: No jediný kdo je tu v režimu LOW je tu jenom LOW :idea: :lol: Ale jinak s tím čudlíkem na přehazování Windowsů v terainu má skušenost RudaD3 :wink: MilošII

Skušenost nemám,bo mi to přeci nedělalo a nedělá . Jednou mi odešlo čidlo podvozku ( pravé zadní ) do věčných lovišť,ale to zlobilo bez jakékoli změny v provozu ( teda svítila kontrolka a asi to psalo nějaký faul ).Nejvíc si to užil myslím Pítrs,ale ten měl něco s difem na zadku.
p.s. Nebo že bys tam dal ty balónky jak má Miloš II. :lol:
D III - 2,7 TDV - The end result of a lot of hard work.
D 1 - 300 TDI 33x12.5R15 - už konečně nesmrtelná " SPIDERMAN "

Miloš II
tel.: سوني اريكسون
auto: لاند روفر ديسكفري 2
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od Miloš II » 20 pro 2008 19:48

p.s. Nebo že bys tam dal ty balónky jak má Miloš II. :lol:[/quote]

:lol: balonky jsou OK páč mi do toho nekecaj WIN. :wink: Miloš II
Kgalagadi Transfrontier Park,Central Kalahari Game Reserve,Hurungwe Safari Area,Charara Safari Area,Mana Pools National Park,Chizarira National Park,Namib-Naukluft National Park,Lower Zambezi National Park

RudaK

#5 Příspěvek od RudaK » 20 pro 2008 19:50

Miloš II píše:p.s. Nebo že bys tam dal ty balónky jak má Miloš II. :lol:

:lol: balonky jsou OK páč mi do toho nekecaj WIN. :wink: Miloš II[/quote]

Diť právě.Když mi D III stojí u baráku,taky ty Windousi nic neříkaj. :lol: :lol:

romski

#6 Příspěvek od romski » 21 pro 2008 11:11

A ty balonky jsou co vlasne? Ja tim low nemyslel svetlou vysku podvozku ,ale prepnuti do pomala. No a ty cidla na kolech uz mam taky za sebou .

erik
tel.: +421905448329
auto: D90 td5,/D2-3/D4,D5
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od erik » 21 pro 2008 12:07

romski píše:A ty balonky jsou co vlasne? Ja tim low nemyslel svetlou vysku podvozku ,ale prepnuti do pomala. No a ty cidla na kolech uz mam taky za sebou .
.... hm. Romski. Ruda, ci toto forum pouziva spesl hantec. Za chvili si zvyknes.
Nezoufej. Nemas origo porucu. I mne to delalo cidlo. Jdes na to spravne. Vypnutim to PC resetujes a pak to jede, jako by se nic nestalo. :D
Defender 90 Td5 171k Old Man Emu,Warn 8274, M 6000 ,ARB nárazník, Safari Snorkel,2xWebasto,Garmin nuvi 660, CB.MATADOR WISENTTA M/T 235/85 R 16 MP-75., Roll cage,retezy PEWAG,2xARB uzaverky,
Discovery 3 ,bez skrabancu

RudaK

#8 Příspěvek od RudaK » 21 pro 2008 12:08

romski píše:A ty balonky jsou co vlasne? Ja tim low nemyslel svetlou vysku podvozku ,ale prepnuti do pomala. No a ty cidla na kolech uz mam taky za sebou .

Ne ne s tím se nezalamuj.ty balónky na D III nejsou určený ( to byl jen takový hec :D ) V tomdle ti já neporadím,bo jak sem psal : výměna jednoho čidla a vše OK. Tady v tvém případě akorát kdo má Diagnostiku a ta by to měla odhalit. :idea: Jak říkají někteří staromilci - Zatracený Windousi :cry: . Nicméně přeju hodně zdaru ( ať se to zjistí,bo je to jinak dobrý auto ).Měj se Ruda

romski

#9 Příspěvek od romski » 21 pro 2008 12:30

No naštěstí je to závada, která se téměř vždy 100% objeví ,tak by se to mohlo jednodušeji hledat. Aspoň doufám. Jo Rudův hantec už začínám trochu chápat, nejsem tu úplně po 1 . a forum často sleduji.

petrs
auto: D4
Kontaktovat uživatele:

Re: Disco 3 transmission fault -neví někdo co by to mohlo bý

#10 Příspěvek od petrs » 22 pro 2008 09:09

romski píše:Zdravím všechny a opět jsem tu s problémem . Když v terénu přepnu do režimu low , přepnu třeba na mud and ruts, tak po krátké době cca 5 minut začne stavové hlášení transmission fault stop with care . Systém popadá a musím zapnout a vypnout zapalování a znovu vše nastavit . A opět stejný problém po 5 minutách se opakuje. Hlášení samozřejmě vím co znamená, že by zase nějaký čidlo ??? Nestalo se to někomu?? V normálním režimu funguje vše normálně . V podstatě si myslím , že problém vzniká pouze při low režimu. Díky všem za radu . romski.
Stejná závada se mi objevila v Rumunsku kdy jsem děhem 100 m úseku restartoval i 20x.V podstatě se to stalo vždy když došlo k sepnutí uzávěrky.Ne cestě se to chovalo téměř normálně.Udajně byl špatně zkalibrován motorek uzávěrky. Po kalibraci se závada opět opakovala. Došlo na výměnu motorku a závada více méně odstraněna. :Ja blb: :Pohoda:

Odpovědět