zdravim vsetkych.
mam problem s mojim lr.pri jazde sa mi rozsvieti kontrolka motora a zacnu blikat ozubene kolesa s oznacenim ,,S¨ a ,,M¨
neviete poradit.nemali ste taky problem
problem s D2 td5 automat
Moderátor: Miky_CZ
- zbynek
- tel.: 724258113
- auto: DII 99
- Kontaktovat uživatele:
Re: problem s D2 td5 automat
Taky mi občas začnou blikat S a M kontrolky, ovšem kontrolka motoru mi nebliká. Už jsem se s tím naučil žít. Jakmile zastavím vypnu motor, zaaramuju, opět nastartuji a je klid, Děje se to nepravidelně a jen někdy. Už tady o tom byla párkrát řeč, zkus hledat.
Všechno má svůj čas........
- kubasaki
- tel.: 737154605
- auto: Defender 110 300Tdi
Ty blinkry to je naschvál, je to kvůli bouračce, při určitý síle nárazu se rozsvítí varovný blinkry a odemknou zámky ve dveřích pokud jsi zamčenej zevnitř. V terénu mi to udělá většinou když jde náprava nadorazy.
Defender 110 300Tdi automat.
- Acon
- tel.: 00421910600711
- auto: DII TD5 1999
na blinkre sa tu nikto nepýta
Tie kontrolky podľa návodu znamenajú - chyba riadiacej jednotky prevodovky.

Tie kontrolky podľa návodu znamenajú - chyba riadiacej jednotky prevodovky.
Po 2 Discovery2 Discovery4 2009, 2,7TDV6, ARB, navijak, ochrana podvozku, ochrana zadného diferáku, 2 uzávierky, strešný nosič, led rampa, pracovné svetlá, X-Lifter... pravidelne dôkladne servisovaná, jazdíme každoročne Balkán a nechcem tam mať problém.
(pokud svítí dohromady M+S tak to signalizuje převodovku v nouzovém režimu),proč k tomu svítí motor nevím, diagnostika určitě nebude na škodu, stejně jako se podívat na konektor motorovy a převodovkovy jednotky
- David S.
- auto: RRC 2door, Disco2
- Kontaktovat uživatele:
Chlapi už se řešilo híírr http://landroverforum.klape.cz/forum/vi ... t=selektor