... ved mala aj velku reklamu na Dakare.Kubrtos píše:Jojo, Verva je asi to nejlepší u nás.

Moderátor: Miky_CZ
... ved mala aj velku reklamu na Dakare.Kubrtos píše:Jojo, Verva je asi to nejlepší u nás.
Dávám aditiva i v létě.masar píše:Pro jistotu bys mohl teď v zimě přidat aditivum, třeba VIF
peppino píše:Dávám aditiva i v létě.masar píše:Pro jistotu bys mohl teď v zimě přidat aditivum, třeba VIF
..ano toto je řešení problému...pablo.gs píše:Nechci dělat reklamu, ale od doby, co v mrazech leju Vervu + trochu aditiva, není problém.V létě je to jedno.
V Robousích beru opravdu jen vyjímečně, zatím dobrý zkušenosti mám s Benzinou na obchvatu Hořic (i cenově). OMV v Jičíně mi loni zamrzlo při -15'Hunter píše:V Robousich u Jicina, ale muze to byt pouze muj subjektivni pocit. To OMV v Jicine jsem take drive zavrhoval,
Máš recht, s Ukrajinskou nebo Rumunskou naftou (od Rompetrolu) jsem ještě nikdy neměl problém. A spotřeba nižší.Lochy píše:P.S. Kluci slovenský jezdí rádi do rusi a na ukrajinu, protože tam je nafta ještě nafta.
v rusku som mal pocit, ze auto najazdi na nadrz trochu viac;-) aj u nas tankujem na lukoil...Lochy píše:P.S. Kluci slovenský jezdí rádi do rusi a na ukrajinu, protože tam je nafta ještě nafta. koneckonců ten vlak z běloruska co zabavili v pardubicích byl plnej kvalitní nafty
edgarius píše:btw. kde skladujete ten vif? ja ho mam v kufri, ale na krabicke pise, ze skladovat do +5C
a stacia 2 panaky na plnu nadrz? ja som tam vcera nalial asi 6