jak pridelat pochozi plech na zahradku
Moderátor: Acon
- low
- Admin fóra
- tel.: +420 603462950
- auto: def 110 + L322
- Kontaktovat uživatele:
jak pridelat pochozi plech na zahradku
nejake moznosti jak pridelat picaplech na zahradku men napadaji, ale treba ma nekdo lepsi napad. mam zahradku s rastrem z jackelu 25x25mm a chci nahoru pridelat hlinikovej picaplech, aby byla zahradka plne pochozi, alespon ve vetsi casti. jak tento plech nejlepe pridelat k zahrace, pokud nechci do jackelu vrtat? predpokladam, ze plech podsilikonuji, aby nedrncel. napadlo mne ho prisroubovat pomocu U trmenu, napada nekoho neco lepsiho?
diky
diky
nejspis to udelej z tech trmenu, ja mam tak pridelanej stan a drzi pekne. Kup si nekde hlinikovej vingl slabounkej a z nej udelej ty protikusy ke trmenum. A pod ten plech, aby nedrncel kup spis nejakou gumu, treba tesneni do oken, to je z jedny strany samolepici. S tim silikonem by bylo moc patlani a efekt mozna pitomej.
- Miloš II
- tel.: سوني اريكسون
- auto: لاند روفر ديسكفري 2
- Kontaktovat uživatele:
AL plech
Já jsem ho podkládal proužky gumy v místech přišroubování a je to málo a drnčí fest. Chce to po celé délce kontaktu plechu a zahrádky. Stačil by profil těsnící gumy třeba co se používá do dveří el. rozvaděčů 20x10mm a ten přilepit chemoprénem. Plech jsem za dobru cenu koupil tu http://www.alfun.cz/sortiment.htm?menu=hlinik a dovezli mi to až domů. Miloš II
- Přílohy
-
- ALplech.jpg
- (127.12 KiB) Staženo 1990 x
Kgalagadi Transfrontier Park,Central Kalahari Game Reserve,Hurungwe Safari Area,Charara Safari Area,Mana Pools National Park,Chizarira National Park,Namib-Naukluft National Park,Lower Zambezi National Park
-
- auto: LR D4
- Kontaktovat uživatele:
Silikon i prouzky gumy jsou problematicke. Ja jsem mival na zahradce obcas podlazku polozenou na konstrukci na pasky / i dvojite/ miralonu. Po cele delce a nalepit ho muzes na plech zespoda oboustarnnou tenkou montazni paskou. Prichytis a uvidis. Nemela by zahrada drncet. A protoze nebude idealne rovna, budes muset nekde v rozich vic podlozit. Jinak vsechny gumy jsou jak zive a furt se to hybe. Toto prichytis, par dnu povozis a zbytek poodrezavas.
- RudaK
- tel.: SONY Xperia Z3
- auto: D III + D 1
Zahrádka bez motičky a rýče.
Proti drnčení doporučuji zavřené okna,nebo ignorovat.!!! Mluví ze mě jen nápady,jak to bude zjistím,až zahrádku namontuju.Pořídil jsem tu ,která prý je hlučná až dost ( orig G4 - D3 ).Prostě anglán mě nedodal orig plastové podložky pod lišty,tak je sám vymýšlím.Vono to nějak dopadne.!!! Jó a von tam dal ( ten anglán ) místo picaplechu voštinovou desku Ruda
D III - 2,7 TDV - The end result of a lot of hard work.
D 1 - 300 TDI 33x12.5R15 - už konečně nesmrtelná " SPIDERMAN "
Re: jak pridelat pochozi plech na zahradku
a preco to nechces vrtat...je to najlepsie a ten hlinik to neoslabi...potom tam este das samolepiace tesnenie a je to...nic ti nebude nikde precnievat a mozes tam aj spat...low píše:nejake moznosti jak pridelat picaplech na zahradku men napadaji, ale treba ma nekdo lepsi napad. mam zahradku s rastrem z jackelu 25x25mm a chci nahoru pridelat hlinikovej picaplech, aby byla zahradka plne pochozi, alespon ve vetsi casti. jak tento plech nejlepe pridelat k zahrace, pokud nechci do jackelu vrtat? predpokladam, ze plech podsilikonuji, aby nedrncel. napadlo mne ho prisroubovat pomocu U trmenu, napada nekoho neco lepsiho?
diky
LR Defender Td5 110SW po "prestavbe" a pred "prestavbou".
- DjALF
- auto: Toyota LC 100
- Kontaktovat uživatele:
Ja bych asi taky nytoval.
Discovery I 300TDI "Užovka" - lehka OFF kosmetika "už EX"
Toyota Land Cruiser 100 "želva"
http://www.djalf.cz/ http://sportrescue.cz/
Toyota Land Cruiser 100 "želva"
http://www.djalf.cz/ http://sportrescue.cz/
plech
Kupodivu není a to tam nemám žádnou gumu mezi plechem a zahrádkou. Nýty jsou holt nýty...
Aktuálně: 1979 SIII 88" 2,25 l Petrol a 1983 two-door Range Rover V8; Dříve navíc: 1969 SIIa 88" 2,5 l Petrol, 2003 Discovery 2 TD5, 2005 Discovery 3 TDV6 S, 2011 Discovery 4 SDV6 SE, 2016 Discovery 4 SDV6 HSE a 2021 Defender 110 SE D250
- low
- Admin fóra
- tel.: +420 603462950
- auto: def 110 + L322
- Kontaktovat uživatele:
takze to dopadlo tak ze jsem nejdriv koupil srouby ze to prisroubuju a nakonec jsem koupil nejty a prinejtoval ) pod to jsem vsechny profily polepil tesnenim do dveri a zatim se zda, ze bude dobre
jeste pro miloseII: uz mne dorazily ty plechy, je to masakr. ukazu o vikendu
jeste pro miloseII: uz mne dorazily ty plechy, je to masakr. ukazu o vikendu
- Přílohy
-
- 13022008027.jpg
- (316.98 KiB) Staženo 1670 x
- RudaK
- tel.: SONY Xperia Z3
- auto: D III + D 1
Já to budu muset taky vyfotit.Jinak hliník nebo dural nedoporučujou nýtovat železnýma nýtama .Tak já použil netez šrouby a jestli dobrý tak to poznám.Ještě ji musím nasadit na střechu. ( až namontuju držák kanistrů )
Na zahrádku jsem dal samolepicí gumové pásy. ( pod ten pičaplech )
Na zahrádku jsem dal samolepicí gumové pásy. ( pod ten pičaplech )
D III - 2,7 TDV - The end result of a lot of hard work.
- Miloš II
- tel.: سوني اريكسون
- auto: لاند روفر ديسكفري 2
- Kontaktovat uživatele:
Mě v tvej letech hučelo úplně něco jiného . jestli to nebude ono MilošIIlow píše:huci to jak svine (( nedrnci, ale huci .-(((((
Kgalagadi Transfrontier Park,Central Kalahari Game Reserve,Hurungwe Safari Area,Charara Safari Area,Mana Pools National Park,Chizarira National Park,Namib-Naukluft National Park,Lower Zambezi National Park