Moderátor: Miky_CZ
Určitě už bude dělat jen radost vždyť je to LRLimi píše:No jo veselo,mám ted docela často,doufám že to na čas skončilo a budu taky chvíli jezdit,máme doma tři auta a pojizdný momentalně jen D3
a pak, že na semaforechPaczqo píše:Výsledek - 10kg jihlavského blátabrzdy jsou ok
jsi měl napsat rovnou, že jsi to koupal na tankáčiPaczqo píše:Prosím o radu s D3, stál jsem na semaforech a při rozjezdu se ozval zvuk jako by něo spadlo a začal jsem něco šoupat po zemi a začalo se ozývat dost nepříjemné skřípání které se mění s rychlostí jízdy. Když couvám neskřípe nic ale stačí pomalu popojíždět dopředu a skřípání se ozývá. Nějká rada co by to mohlo být ? Díky
Podezření mám na brzdy i když auto brzdí dobře a ruční brzda se zatahuje i povoluje hladce teda aspon podle zvuku.
Se sedlákem no problém,seče pro své koně vcelku pravidelně a po posekaným mu to vůbec nevadí. Přes jeho mám dovoleno,přes jezedovo oseto řepkou se nejelo. Akorát tam kde má vést debilní dálnice se v zemi šťouralo pár dělňasů a u takových se nebrzdíOPUS píše:sedlák z vás měl určitě radost, ten náš by vás obouchal svým micákem (L200) k nepoznání