Tak chlapi. Mám viacero menšich závad ktore sa mi naslytli,nieltoré som tu aj našiel na foré no nieltoré nie tak zakladám nové téma. Mám disco 300tdi 98. Menil som na nej komplet rám. Proste komplet generálka auta(založim aj tema v naše auta). Preskadal som ho pretesnil pozapájal a... Prvá dosť zaujimava vec.. Keď mám naštartované (alebo klúč v polehe dva) stlačim brzdový pedál a zapne komplet ovietenie prístrojovky budíkov a aj predné svetlá

. Neviete nielto čo to môže robiť?.
Vec druhá.. Palivová sústava bola niekoľko týždňov bez nafty a odpojená. Teraz mi spaduje nafta alebo respektíve je zavzdušnená alebo nielde prisáva vzduch(len si chcem byť istý) palivový filter nikdy neostane plný ako keby mal podtlak .. Ked naštartujem tak chvílu blbnú otáčky potom sa ustály a ide krásne ale ked povolím na filtry odvzdušňovák tak stále ide vzduch... (je nejaký fígel na to alebl treba vymeniť hadice aj s plavákom a je pokoj

?. (keby niekto mal plavák v slušnom stave nezhrdzavené trubky tak by som ho kúpil potom poprosím SZ). Ďalej dal som nové čidlo teploty vody ale neukazuke mi teplotu na budíkoch ... (kurenie aj všetko ostatné ide) .
Budem tu do tejto témi prispievať ďaľšie závady možno to niekomu helpne aj po mne. Díky za odpovede