Zdravim, vsetkych klubakov mal by som na Vas par otazok ohladne chyb z diagnostiky mojho RR Sport 4.4 V8:
- prva chyba je ohladne tempomatu P0577 neviete co by to mohlo byť po chvile jazdy vyhodi tuto chybu a tempomat nefunguje
- druha chyba je ohladne podvozku C1A20 po par metroch jazdy vysvieti zlte auto so sipkami a prestane fungovat zdvihanie auta ostatne len standard nastaveny
Dakujem za rady
Range Rover Sport - pomoc s chybami z diag
- Maxsel
- auto: Land Rover
- Kontaktovat uživatele:
Re: Range Rover Sport - pomoc s chybami z diag
Pokud auto při zastavení neklesá (den,dva), začal bych v případě podvozku kontrolou kompresoru. U tempomatu takhle na dálku těžko říct...
jedna otazka moze to zapricinovat rele kompresoru ci skor kompresor je pred smrtou, plus ten tempomat aspon nejaky napad alebo niekto co sa s tym stretol tu neni????
- mipr
- tel.: +421907431767
- auto: Diskosky mam rad :-)
P0577 - "vadna" elektrika na okruhu tempomatu
C1A20 - pomaly narasta tlak v galerii (kompresor "pomaly" tlaci vzduch do systemu)
C1A20 - pomaly narasta tlak v galerii (kompresor "pomaly" tlaci vzduch do systemu)
LRservis.sk Bratislava
specializovany servis pre znacku Land Rover
byvaly autorizovany distributor Bearmach (skoncili...)
specializovany servis pre znacku Land Rover
byvaly autorizovany distributor Bearmach (skoncili...)
je niekdo tu co to repasuje pripadne oplatia sa tam tie opravne sady ci rovno novy
máš lepší dát nový a bude min. na 150tis km klid. U repasu záleží v jakém stavu kompresor je a někdy ani repasovací sada nepomůže
Dneska som sa pozrel na ten kompresor a mam dve otazky nasiel som dve netesnosti:
- jedna je z toho vika to by nebol problem vymenit
- a druha netesnost prikladam aj foto v tej okruhle casti citim ako fuci, najviac sa mi to zda tam kde je sipka, je tam nejake tesnenie alebo to uz je cele KO

- jedna je z toho vika to by nebol problem vymenit
- a druha netesnost prikladam aj foto v tej okruhle casti citim ako fuci, najviac sa mi to zda tam kde je sipka, je tam nejake tesnenie alebo to uz je cele KO