Nezavislé topení pod cuby boxem
Re: Nezavislé topení pod cuby boxem
Dotaz, kdyz mam ERG ventil zaslepenej, je možné tu řídící jednotku pod cuby boxem uplně vyhodit? Neni na ni ještě neco zapojené?
Deformační zóna Defendera je vozidlo stojící před ním.
-
- tel.: 724107574
- auto: LR 110/300Tdi
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj normalne to odpoj nic to neudela. A v klidu to vyhod.mr-tomas píše:Dotaz, kdyz mam ERG ventil zaslepenej, je možné tu řídící jednotku pod cuby boxem uplně vyhodit? Neni na ni ještě neco zapojené?
-
Matooo pripadne SJ410: kde máte umiestnené čerpadlo a prípadne výfuk? Pri 300 by som to chcel napojiť na ten výstupok na pravej strane.. akým spôsobom to tam uchytiť, akúihlu použiť? Bolo by foto umiestnenia čerpadla, výfuku? Ďakum za inšpiračne foto..
-
- tel.: 776179179
- auto: LR D3 V8 4,4 HSE
Nevypina se ti bufik přehřátím když kolem něj jsou ty trubky který maj v provozu kolem 70 stupňů?SJ410 píše:Tak jsem to tam taky nabastlil...
LR Discovery 3, 4,4 V8, 2006, sporák pohon, ARB atd
mne se to taky nevypinalo. akurat ted premyslam jestli do pumy vubec dat bufika. je tam trplo jak v prdeli. maximalne pod zadni sedadla pro cestujici vzadu. takze za mne tahle mobtaz uz asii pase. akurat je naprd mit cuby box nizko bez te schranky tak ji tam dam asi jako dalsi suflik. cerpadlo jsem mel hned u ramu a tam prerusenu hadicku na palivo co jede z nadrze.
Já jsem tam potom ještě udělal dokola další díry pro lepší odvětrání prostoru. Čerpadylko bylo uchyceny přes maly silentblok odspodu auta vedle toho topeni.
Už radši na nic...
moja verzia
Ing. Martin Šimončič
výrobca náhradných dielov a doplnkov na LR defender
www.prometal-company.sk
www.facebook.com/DefenderAccesories/
+421 940 782 158
simoncic.prometal@gmail.com
výrobca náhradných dielov a doplnkov na LR defender
www.prometal-company.sk
www.facebook.com/DefenderAccesories/
+421 940 782 158
simoncic.prometal@gmail.com
-
Zdravim.. keďže sa vonku ochladilo, tak k slovu sa dostal aj bufík.. (montoval som čínu z Ali, v čase corona PN) začal som ho viac používat lebo v 300 to kúrenie veľmi nekúri.. mal by som otázočku jazdíte normalne zo zapnutým bufíkom, či len ked stojíte??
Too Martin Š. Mal by si viac foto toho kastlíka? Ja som si vyrobil doma z " odpadu", foto časom pridam..
Too Martin Š. Mal by si viac foto toho kastlíka? Ja som si vyrobil doma z " odpadu", foto časom pridam..
Bezne aj cely vikend v kuse (webasto nie cinu).
LR Defender Td5 110SW po "prestavbe" a pred "prestavbou".
-
Dano aj pri jazde?? Pri pomalom presúvani po lese som to nevypínal.. a ked som jazdil po okreskach tak som vždy sadal do vykúreného... len ma zaujíma či sa to dá používať aj pri dlhých trasách zapnuté..
Doteraz som nikdy podobnú vymoženosť v aute nemal.. a to som si do Defa pri renovacii sedačiek dal aj ohrev prdele..
Doteraz som nikdy podobnú vymoženosť v aute nemal.. a to som si do Defa pri renovacii sedačiek dal aj ohrev prdele..

- low
- Admin fóra
- tel.: +420 603462950
- auto: def 110 + L322
- Kontaktovat uživatele:
Nonstop. Ja ted v defiku vymenil webasto za cinu (webasto bude na prodej) protoze cina funguje imho lepe pro moje pouziti. Bezne topim i nekolik dni nonstop a to vcetne jizdy
http://www.offg.cz expediční poradenství, offroad expedice na míru po celém světě, offroadškola, http://www.offroadskola.cz
... samozrejme uz asi 20 rokov
... popis. Rad sa dozviem nieco nove.
- low
- Admin fóra
- Kontaktovat uživatele:
Mam cinu jak allinone, tak namontovanou v dodavce. Webasto v defiku mam s kruhovym ovladacem a teplotnim cidlem. Musim si tak brat celou tu vec do stanu na kabelu. A webasto vzdy natopi, pak fouka studene, pak se uspi a pak za ne topit znova.
K cine mam super dalkove ovladani na kterem si nastavim frekvenci cerpadla a bufik topi neustale konstatnetne. Muzu bufika dalkou vypnout zapnout a nastavit frekvenci. A nebude mne z trubky foukat studeny vzduch nebo se furt rozjizdet a dochlazovat. Ta tak.
Plus nepotrebuju zadnou diagnostiku. Kdyz to napise nejakiu chybu tak staci vypnout a zapnout
K cine mam super dalkove ovladani na kterem si nastavim frekvenci cerpadla a bufik topi neustale konstatnetne. Muzu bufika dalkou vypnout zapnout a nastavit frekvenci. A nebude mne z trubky foukat studeny vzduch nebo se furt rozjizdet a dochlazovat. Ta tak.
Plus nepotrebuju zadnou diagnostiku. Kdyz to napise nejakiu chybu tak staci vypnout a zapnout
http://www.offg.cz expediční poradenství, offroad expedice na míru po celém světě, offroadškola, http://www.offroadskola.cz
-
- tel.: 608 600 360
- auto: D2, Def 130
Jenom k tomu topení za jízdy - je potřeba si dát pozor, aby nemohl jít "průvan" nebo prostě "vítr" do trubek kde topení nasává vzduch na spalování nebo do výfuku. Stačí je nasměrovat dozadu.
Drobek - Discovery II TD5 pro ženu, Blufínek - Defender 130 TD5 na ježdění s dětma a mě zbyl už zase jenom Ford Mondeo
- pojir
- tel.: 602727915
- auto: D2
- Kontaktovat uživatele:
Kdesi kdysi jsem zaregistroval info, ze pry (nektere) cinske bufiky maji vetrak s komutatorovym motorem a ten prd vydrzi. Je na tom neco pravdy?
Jakkoliv vysoko vyskocis, nikdy nepreskocis svoji prdel.
- low
- Admin fóra
- Kontaktovat uživatele:
Netusimpojir píše: 16 lis 2021 22:43 Kdesi kdysi jsem zaregistroval info, ze pry (nektere) cinske bufiky maji vetrak s komutatorovym motorem a ten prd vydrzi. Je na tom neco pravdy?

-
- tel.: 608 600 360
- auto: D2, Def 130
No nevím, ale nějak nemám dojem, že by ve Webastu byl jinej motorem, než s komutátorem. O tom to nebude, spíš o kvalitě provedení.
Drobek - Discovery II TD5 pro ženu, Blufínek - Defender 130 TD5 na ježdění s dětma a mě zbyl už zase jenom Ford Mondeo
... to chapem. Ano je to takto lepsie.low píše: 16 lis 2021 22:30 K cine mam super dalkove ovladani na kterem si nastavim frekvenci cerpadla a bufik topi neustale konstatnetne. Muzu bufika dalkou vypnout zapnout a nastavit frekvenci. A nebude mne z trubky foukat studeny vzduch nebo se furt rozjizdet a dochlazovat. Ta tak.