Má někdo z prodejců tato těsnění k prodeji ?
Mám 2003 a žádnej břit tam nemám teda. I tak si myslim, že se mi tam většinou práší z jinejch místMOPADŽI píše:Na Defíkách do 2011 je ve spodu dveří pouze takový gumový břit...
Ty ho tam nepotrebujeslumberjack píše:Mám 2003 a žádnej břit tam nemám teda. I tak si myslim, že se mi tam většinou práší z jinejch místMOPADŽI píše:Na Defíkách do 2011 je ve spodu dveří pouze takový gumový břit...
Jo jo, je uplne stejne, jenom ma jeste take takovy britSJ410 píše:Jsem někde zaslech, že by tam mělo pasovat těsnění ze santany PS10, který by mělo bejt
silnější, ale nevim...
MOPADŽI píše: Ty ho tam nepotrebujes
... jo jo Jardo uz iba krok od Diskosky.MOPADŽI píše:Domnívám se, že to je opět něco pro zvětšený komfort v Defíkovi
...ale ta vystuz sa da prehodit z originalneho tesnenia.MOPADŽI píše:Jo jo, je uplne stejne,....... Oproti originalu, nema vystuzene rohy.
...aj ja sa chystam ho vymenit za original az dosluzi ale kurnik uz 400tkm drzi.Jenda píše:To z te santany se hur shani a vydrzi prd.
...uz je to nejaky cas co som to robil. Tie vyztuhy su tusim iba v tych oblukoch v strede dveri. Tusim som stare tesnenie rozrezal a narezat je treba aj to santanacke. Foto niekedy inokedy. Som momentalne marod a nechce sa mi vonku snezi.MOPADŽI píše:Jak jsi to tam nacpal ty šikulo. Poděl se ať víme
... aj tomu zdeformovaniu sa da pomoct a potom uz je to OK. Mne drzi dodnes.MOPADŽI píše:Původní těsnění s tím břitem, se často zdeformuje při zavírání dveří, pak nedrží tvar a už netěsní.
...len sa s tym rezanim neunahli. Nelepil som to nicim nie je potreba.MOPADŽI píše:Dano, čím jsi to po rozřezání a vložení zpevnující vložky do těsnění ze santány slepil ?
Tak přihni dveře né?DDT píše:Kde se dá to těsnění do Santany sehnat nedaří se mi to nikde vyguglit. Do auta mi sneží, v mistě bočnich dveři kde je klika vidim ven a je tam mezera, ale na druhou stranu původní těsnění není poškozené, drží tvar spíše dveře nedoléhají.
Stejný problém, chce to dopasovat pořádně dveře a zámky. Ale mně se do toho nechce už půl roku, radši vymetu sníh, přes nohy hodím deku a jedu. Je to defender přeceDDT píše: 06 led 2019 20:20 Kde se dá to těsnění do Santany sehnat nedaří se mi to nikde vyguglit. Do auta mi sneží, v mistě bočnich dveři kde je klika vidim ven a je tam mezera, ale na druhou stranu původní těsnění není poškozené, drží tvar spíše dveře nedoléhají.